Skip to content
Upcoming

Win!! De perfecte sneaker cleaning kit van DFNS!

5 december 2020 09:00
Win!! De perfecte sneaker cleaning kit van DFNS!

De sneaker cleaning kit van DFNS wil je echt hebben! Want zeg nou eerlijk, hoe vervelend is het, als jouw favoriete paartje sneakers vies wordt. Geen zorgen, want met deze cleaning kit, krijg jij jouw paartje weer als nieuw! In deze kit zitten namelijk verschillende producten, niet alleen om je sneakers schoon te maken, maar ook om ze schoon te houden! En het goede nieuws houdt hier niet op! Je kunt deze kit namelijk winnen! Hieronder vindt je precies wat je daarvoor moet doen!

DFNS Cleaning Kit

In de DFNS Cleaning Kit zitten verschillende producten. In de blauwe tube vindt je de cleaner! In combinatie met de borstel en het speciale doekje, kan jij het vuil van je sneakers er zo afschrobben. Vervolgens hebben we ook nog het flesje met de rode details, dit is de DFNS protector. Breng dit aan op jouw sneaker en er zal geen vlek meer op jouw sneakers komen. Door het laagje kan je het vuil er zo vanaf vegen! En last but not least, het flesje met de groene details. Dit is precies wat je nodig hebt om jouw kleren uit de kreukels te halen, geheel zonder te strijken!

Sneakerjagers Christmas Advent Calendar Giveaway

Houdt de Sneakerjagers Christmas Advent Calendar Giveaway in de app goed in de gaten. Elke dag, van 1 tot en met 24 december, hebben we een nieuwe prijs om weg te geven via de Sneakerjagers App! HIER vind jij alle informatie over hoe jij mee doet, ook voor deze te gekke win actie!

Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste releases en de leukste must-haves door ons te volgen op Instagram en de releasekalender in de gaten te houden!


DFNS cleaning kit
DFNS cleaning kit