Skip to content
Upcoming

WIN de Off-White x Nike Rubber Dunk ‘University Blue’

18 december 2020 09:00
WIN de Off-White x Nike Rubber Dunk ‘University Blue’

De Off-White x Nike Rubber Dunk ‘University Blue’ is een van de nieuwste sneakers in de samenwerking van Off-White en Nike. De sneaker is een combinatie van de Nike P-6000 en populaire Dunk. Omdat dit een Off-White sneaker is was het weer enorm moeilijk om deze sneaker te scoren. Gelukkig kan jij de Off-White Nike Rubber Dunk ‘University Blue’ nog scoren via StockX en natuurlijk winnen via onze Advent Calendar.

De Off-White Nike Rubber Dunk ‘University Blue’ is onderdeel van een drietal colorways. Virgil Abloh is na de release van ‘The Ten’ collectie een andere kant op gegaan met zijn designs en heeft nog meer het DIY thema aan de sneakers gehangen. Dit is goed te zien bij de Off-White Air Jordan 5, waarbij jij rondjes uit de sneaker kan snijden. Alhoewel veel van zijn designs anders zijn dan vroeger, verkoopt elke Off-White sneaker binnen no-time uit en zijn we nog lang niet van de designer af.

Off-White x Nike Rubber Dunk ‘University Blue’

Wit mesh en wit rubber bedekt de basis van de sneaker. Over deze witte basis zitten zilveren overlays, die erg lijken op overlays van de Nike P-6000. Op de midfoot is de outline van de Swoosh te vinden in het blauw en is deze ook weer gemaakt van rubber. Natuurlijk zijn de klassieke Off-White details weer aan de sneaker toegevoegd. Zo staat de Off-White tekst aan de binnenzijde en is er een orange hangtag te vinden op de veters. De sneaker wordt afgerond door een gum midsole.

Sneakerjagers Christmas Advent Calendar Giveaway

Tot en met 24 december geven wij elke dag een prijs weg via de Sneakerjagers App. Wil jij weten hoe jij deze Off-White Nike Rubber Dunk Wint en alle anders prijzen? Klik dan HIER.


Images by Nike