Skip to content
Upcoming

WIN de Nike Air Max 1 ‘Lemonade’ met onze Advent Calendar

19 december 2020 09:00
WIN de Nike Air Max 1 ‘Lemonade’ met onze Advent Calendar

Als er één Air Max release van 2020 eruit schiet is het wel de Nike Air Max 1 ‘Lemonade’. En we hebben goed nieuws voor jullie! We geven namelijk deze toffe colorway van de Air Max 1 weg op dag #19 van onze Sneakerjagers Christmas Advent Calendar Giveaway

Nike Air Max 1 'Lemonade'

Nike Air Max 1 ‘Lemonade’

De Air Max 1 ‘Lemonade’ is door zijn opvallende kleuren en sappige details een bestseller van 2020 geworden. Daarnaast is het ook een favoriet van heel wat OG sneakerheads. In 2006 kwam deze colorway namelijk ook al uit als onderdeel van de Powerwall Pack. Nu, 14 jaar later, is hij terug met een aantal kleine aanpassingen. Kijk bijvoorbeeld naar de citroen op de tong of in de insole. Wil je meer weten over deze release. Check dan vooral de video van Nikki en mij hieronder. hier hebben we het namelijk over deze fruitige sneaker. Daarnaast bespreken we de Nike Dunk High ‘Varsity Maze’.

Wat moet je doen?

Om mee te doen aan deze te gekke give-away moet je de Sneakerjagers app downloaden. Wanneer je deze app opent zal er bovenaan een banner verschijnen van de Sneakerjagers Christmas Advent Calendar Giveaway. Klik hierop om elke dag een raampje te kunnen openen met daarin een nieuwe prijs. Vandaag is dat dus de Nike Air Max 1 ‘Lemonade’. Wanneer je op het raampje van vandaag klikt zal je gelijk zien wat je moet doen om kans te maken op de Air Max 1.

Sneakerjagers Christmas Advent Calendar Giveaway

Tot en met 24 december geven wij elke dag een prijs weg via de Sneakerjagers App. We zijn al op dag 19 maar en komen nog een aantal hele goede prijzen aan. Check daarom elke dag onze app en vergeet niet onze socials in de gaten te houden om op de hoogte te blijven van deze actie. Veel succes en alvast een fijne feestdagen!