Skip to content
Upcoming

Win de Nike Air Max 1 Leather in de ‘Mystic Dates’ & ‘Spiral Sage’ colorways

14 december 2020 10:00
Win de Nike Air Max 1 Leather in de ‘Mystic Dates’ & ‘Spiral Sage’ colorways

Win de Nike Air Max 1 Leather in de ‘Mystic Dates‘ & ‘Spiral Sage‘ colorways. Want zeg nou eerlijk, een paartje Air Max 1 doet het altijd goed toch? En wat is nou nog mooier dan ze te kunnen winnen?! Helaas zijn biede colorways niet in Europa gedropt, maar via de Sneakerjagers Advent Calendar kan je ze nu winnen!

De Nike Air Max 1, we raken er maar niet op uitgekeken. Het is een echte klassieker, van de originele colorways tot aan de bijzondere collabs. In Nederland is de sneaker ongekend geliefd, vandaar dat het jammer is dat sommige colorways hier niet uitkomen. Je kan dan uitwijken naar StockX of naar onze advent actie!

Nike Air Max 1 Leather ‘Mystic Dates’ / ‘Spiral Sage’

De Nike Air Max 1 Leather komt in een ‘Mystic Dates’ en een ‘Spiral Sage’ colorway. Beide colorways beschikken over een witte lederen basis met lichtgrijze overlays. Bij de ‘Mystic Dates’ colorway wordt er een roodbruine kleur gebruikt voor de mudguard en de Swoosh, overigens zien we dit ook terug op de brandingen en de eyestays. Voor de ‘Spiral Sage’ komen deze elementen in het groen in plaats van het roodbruin. Twee uitvoeringen die trouw blijven aan de originele kleurverdeling van de Air Max 1, wel met nieuwe details.

Sneakerjagers Christmas Advent Calendar Giveaway

Houdt de Sneakerjagers Christmas Advent Calendar Giveaway in de app goed in de gaten. Elke dag, tot en met 24 december, hebben we een nieuwe prijs om weg te geven via de Sneakerjagers App! HIER vind jij alle informatie over hoe jij mee doet. En natuurlijk ook voor deze te gekke actie en win twee Nike Air Max 1s!!

Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste releases en de leukste must-haves door ons te volgen op Instagram en de releasekalender in de gaten te houden!


Nike Air Max 1 Leather 'Mystic Dates'

DB5074-101 · Nu voor €153,-

Bekijken bij StockX
Win Nike Air Max 1

Nike Air Max 1 Leather 'Spiral Sage'

DB5074-100 · Nu voor €144,-

Bekijken bij StockX
Win Nike Air Max 1
Images by: Nike