Skip to content
Upcoming

WIN! Converse Chuck Taylor All Star ‘Smoke’

21 december 2020 09:00
WIN! Converse Chuck Taylor All Star ‘Smoke’

De klassieke Chuck Taylor All Star heeft een aged-makeover gekregen. De Converse heeft een smokey uitstraling, die een go-to-shoe stijl geeft zonder het ‘nieuwe sneaker’ gevoel op te offeren. Volgens Converse zelf een win-win. De Converse Chuck Taylor All Star ‘Smoke’ win je vandaag in de Sneakerjagers Advent Calendar!

Converse is een sportief merk opgericht in 1908. Toen basketballer Chuck Taylor aangaf pijn in zijn voeten te hebben, zag Converse zijn kans. De samenwerking met de basketballer begon in 1921. Taylor maakte de All Star ongekend populair in Amerika. Als snel werd het over de hele wereld een echte klassieker. In 1969 overleed hij. De All Star is vandaag de dag niet meer weg te denken.

De Converse All Star kent al vele samenwerkingen, colorways en modellen. Of het nou Low of High top is, de sneaker gaat keihard. Haat jij het ook wanneer je nieuwe sneakers niet meer nieuw voelen? Converse heeft daar iets op bedacht. Koop je favoriete sneaker met een vieze look.

Converse Chuck Taylor All Star ‘Smoke’

De sneaker zoals je hem kent. Het iconische canvas bovenwerk met aan de binnenkant het Converse All Star logo. De witte rubberen zool met zwarte lijnen en de stevige rubberen neus. Je hebt vast al een keer iemand horen zeggen, dat hoe ouder de Converse, hoe leuker hij wordt. Maar aan de andere kant, wil je je sneakers sparen. Met dit ‘Smoke’ model hoef je niet bang te zijn voor vlekken of beschadigingen. Deze zitten er namelijk al op! De witte zool heeft zwarte vegen, waardoor hij er al gedragen uit ziet. Het zelfde gedragen effect zien we op de randjes van het bovenwerk, die beginnen af te raffelen. Geen zorgen, de sneaker heeft niet minder kwaliteit dan we gewend zijn van Converse.

Het ‘Smoke’ effect heeft Converse niet alleen toegevoegd op deze klassieke canvas sneaker. Ook andere kleuren en modellen beschikken over deze gedragen look. Zo heb je er een met een leren bovenwerk of met een platform zool. Bekijk ze HIER allemaal!

Sneakerjagers Advent Calendar – GIVEAWAY

Tel met ons af naar kerst. Open elke dag een deurtje van de Sneakerjagers Advent Calendar in onze app. Elke dag vind je hier een nieuwe prijs! We zijn ondertussen al over de helft, maar er staan nog heel wat prijzen voor je klaar. Vandaag maak je kans op de Converse Chuck Taylor All Star Smoke! Doe mee en win via de Sneakerjagers App. Good Luck!