Skip to content
Upcoming

WIN! adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Glow’

10 december 2020 09:00
WIN! adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Glow’

Heb jij nou altijd al gedroomd van een paar Yeezy’s maar ben je steeds net te laat of word je niet geselecteerd? Dan is dit je kans. Je kan namelijk een van de meest besproken adidas Yeezy colorways winnen! Namelijk de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Glow’. Hoe je precies mee doet aan de win actie vind je allemaal hieronder, op 10 december zal de winnaar gekozen worden!

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Glow’

In 2015 hebben adidas en de wereldbekende artiest, Kanye West de handen in een geslagen. Hierna hebben we mogen genieten van heel veel modellen, en verschillende colorways. De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Glow’ is een veelbesproken colorway. In mei 2019 hebben we kennis mogen maken met deze prachtige colorway op de Yeezy Boost 350 V2. De sneaker valt enorm op, op de gehele sneaker is namelijk een fel groene kleur te zien. Op het bovenwerk wordt gebruik gemaakt van primeknit materiaal, dit is het materiaal dat we op vele Yeezy modellen terug zien. De BOOST midsole kan niet ontbreken, die overigens in het donker licht geeft!

Sneakerjagers Christmas Advent Calendar Giveaway

Houdt de Sneakerjagers Christmas Advent Calendar Giveaway in de app goed in de gaten. Elke dag, tot en met 24 december, hebben we een nieuwe prijs om weg te geven via de Sneakerjagers App! HIER vind jij alle informatie over hoe jij mee doet. En natuurlijk ook voor deze te gekke win actie!

Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste releases en de leukste must-haves door ons te volgen op Instagram en de releasekalender in de gaten te houden!


adidas Yeezy boost Glow