Skip to content
Upcoming

WIN $1000 GOAT credit met de #GOATDIY 2021 wedstrijd 🎨

15 juni 2021 17:00
WIN $1000 GOAT credit met de #GOATDIY 2021 wedstrijd 🎨

Sneakerfans van over de hele wereld kunnen mee doen aan de #GOATDIY 2021 wedstrijd. Als je wint krijg je $1000 GOAT credit.

Wat is GOAT?

GOAT is opgericht in 2015. GOAT was in eerste instantie bedoeld om een marktplaats te worden voor sneakers. De website werd al snel een succes. Ze begonnen met kleding en accessoires van geselecteerde merken aan te bieden. Doordat GOAT tussen de retail en resale markt in zit, bieden ze ook unieke vintage producten aan. Ze hebben meer dan 30 miljoen leden verspreid over 170 landen.

#GOATDIY

Dit jaar is de derde versie van de #GOATDIY wedstrijd. Dit is een wereldwijde wedstrijd waarin je sneakers moet customizen. In de jury zitten de creatieve artiesten Tega Akinola, Gab Bois, Davide Perella en Walnut Illustrations. Zij zulllen de winnaars selecteren.

Diane Abapo, de Content Director van GOAT, zegt dat de wedstrijd gecreëerd was om te verbinden met de sneaker community en om hen de kans te geven hun creativiteit te uiten. Sinds 2019 is dit een jaarlijks event geworden. Het maakt niet uit wat voor materiaal je gebruikt voor je creatie, niks is fout. Je mag helemaal los gaan met de silhouetten en kleuren.

Om mee te doen moet je foto’s van je aangepaste sneaker op Instagram zetten, @GOAT volgen op dit platform en #GOATDIY gebruiken in je caption. De wedstrijd duurt van 14 juni 2021 tot 27 juni 2021. Op 12 juli neemt GOAT contact met je op via Instagram als je hebt gewonnen.

Eerdere winnaars

In 2019 heeft GOAT 3 winnaars gekozen. Eén van de winnaars was Donny, @donnythedybbuk op Instagram. Hij toverde een Nike Cortez Basic Leather ‘White’ om in een schoen die heel erg lijkt op een ijsje.

#GOATDIY Contest winner
Image by @donnythedybbuk

Paris Jordan was ook een van de contest winnaars uit 2019. Hij creëerde een Dior Air Jordan 1 met de Air Jordan 1 ‘Guava Ice’ als basis.

De derde winnaar van de GOAT wedstrijd was Katty. Zij heeft allemaal verschillende prints op de Air Jordan 4 ‘Pure Money’ getekend met de hand.

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneaker updates? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app!