Skip to content
Where to Cop

Where to Cop: Thisisneverthat x New Balance 550

5 september 2023 18:18
Where to Cop: Thisisneverthat x New Balance 550

Op 7 september 2023 is het zover! Op die dag worden de langverwachte ‘Brown’ en ‘Dark Green’ colorways van de Thisisneverthat x New Balance 550 samenwerking gedropt! Benieuwd waar je deze exclusieve sneakers kunt scoren? Lees dan snel verder voor alle details!

De Thisisneverthat x New Balance 550 is een ode aan de nostalgische skateboard- en hikingstijlen die de jaren 90 zo iconisch maakten. Het bovenwerk is gemaakt van gewassen canvas met een subtiele vervaging. Dit wordt verder geaccentueerd door geborduurde merklogo’s. De finishing touch wordt verzorgd door de zwarte tussen- en buitenzool, wat deze schoen een onmiskenbare retro vibe geeft!

Thisisneverthat x New Balance 550 ‘Brown’ | BB550TN

Thisisneverthat x New Balance 550 'Brown' BB550TN
Thisisneverthat x New Balance 550 'Brown' zijkant

Laten we beginnen met de New Balance 550 ‘Brown’. Het low-top silhouet gecombineerd met zijn bruine kleurenpalet maakt het de perfecte keuze het komende herfstseizoen!

Deze schoenen zijn gemaakt van koffiekleurig canvas en beschikken over een paneelconstructie die zorgt voor een dynamische dieptewerking. Daarnaast voegen de bronzen oogjes een vleugje gorpcore-stijl toe, terwijl het gebarsten zwarte leren ‘N’-embleem de herfstachtige esthetiek naar een eigentijds niveau tilt.

Thisisneverthat x New Balance 550 'Brown' achterkant
Thisisneverthat x New Balance 550 'Brown' bovenkant

Onder de voet ligt een zwarte zool, versterkt met extra rubber voor een veerkrachtige stap. Hierdoor lijkt het net alsof je op wolken loopt! Verder wordt het ontwerp tot in de puntjes afgemaakt met een aangepast co-branded label op de tong en zwarte ‘NB’ en ’thisisneverthat’ borduursels op de hiel.

Thisisneverthat x New Balance 550 ‘Dark Green’ | BB550TH

Thisisneverthat x New Balance 550 'Dark Green' BB550TH
Thisisneverthat x New Balance 550 'Dark Green'

Laten we ons nu richten op de Thisisneverthat x New Balance 550 ‘Dark Green’. Deze schoen straalt een diepe, donkergroene pracht uit die ongetwijfeld de aandacht trekt. Ook het kleurenpalet van deze sneaker is doordrenkt met herfstachtige charme, waardoor het de perfecte keuze is voor het komende seizoen.

Opnieuw is het gebarsten zwarte leren ‘N’-embleem dat echt schittert op deze kicks!

Thisisneverthat x New Balance 550 'Dark Green' achterkant
Thisisneverthat x New Balance 550 'Dark Green'  bovenkant

En net als bij de vorige schoen, is ook de ‘Dark Green’ uitvoering voorzien van een zwarte zool. Deze is versterkt is met extra rubber voor een veerkrachtige pas. Elke stap die je zet, wordt een onvergetelijke ervaring in comfort en stijl!

De Thisisneverthat x New Balance 550 collectie combineert dus een stukje verfijning, unieke details en een herfstachtig kleurenpalet!

Where to Cop

Zowel de ‘Brown’ als ‘Dark Green’ colorway zullen op 7 september 2023 om 10:00 uur worden uitgebracht bij New Balance, evenals bij geselecteerde retailers. Hieronder vind je een uitgebreide lijst van retailers waar je beide sneakers kunt bemachtigen.

Bovendien hebben we ook een lijst samengesteld van marktplaatsen waar je deze schoenen kunt vinden, mocht het niet lukken om ze tijdens de release te scoren.

Ook staan er nog meer geweldige releases op de planning. Dus houd zeker de Sneakerjagers releasekalender in de gaten, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste updates!