Where to Cop

Where to cop: Patta x Nike Air Max 1 ‘Monarch’

14 oktober 2021 20:00
Where to cop: Patta x Nike Air Max 1 ‘Monarch’

Op vrijdag 15 oktober 2021 droppen Nike en Patta samen de Air Max 1 ‘Monarch’. Vorige week op 8 oktober 2021 werd deze schoen bij Patta zelf al gedropt, maar nu zal het paar ook verkrijgbaar zijn bij een aantal andere winkels.

Patta x Nike Air Max 1 ‘Monarch’ | DH1348-001

De ‘Monarch’ heeft een oranje met platinum colorway en is opgebouwd uit mesh en leer. Het silhouet draagt een golvend element dat perfect aansluit op de naam van de samenwerking, ‘The Wave’. Zo heeft de overlay op de mudguard een golvende vorm gekregen en kleurt oranje. De wave loopt door tot de hiel en matcht perfect met de Swoosh. De kleur oranje is ook zichtbaar op het Patta logo op de tong, evenals het Nike logo op de hiel.

Air Max 1 'Monarch'

Raffles

Om het paar te kunnen scoren, is het handig om je alvast in te schrijven voor een aantal raffles. Deze zijn bij een hoop winkels al open. Hieronder hebben wij een overzicht voor je gemaakt van de plekken waar de sneakers verloot zullen worden. Klik snel op de shops om je in te schrijven voor een raffle.

Air Max 1 'Monarch'
Footshop
One Block Down
One Block Down
Air Max 1 'Monarch'
Asphaltgold
Air Max 1 'Monarch'
BSTN

Overkill
Overkill
Air Max 1 'Monarch'
SneakersnStuff
Naked Copenhagen
Naked Copenhagen
Footpatrol
Footpatrol
END Clothing
END Clothing
Slam Jam
Slam Jam Socialism

Release of The Monarch

Daarnaast zal de ‘Monarch’ ook gereleased worden bij Nike en Solebox. Hier worden de kicks niet verloot en zullen de schoenen om 09:00 uur stipt online komen. Wees er dus snel bij.

Air Max 1 'Monarch'

Voor een compleet overzicht van alle verkooppunten van de Air Max 1 ‘Monarch’, kun je op de button hieronder klikken. Zet alvast je wekker klaar want de kicks zullen op vrijdag 15 oktober 2021 om 09:00 uur gedropt worden. Wij wensen jou alvast heel veel succes!

Patta x Nike Air Max 1 'Monarch' - The Wave

DH1348-001 · Prijs vanaf €291,-

Naar alle aanbieders

Mocht je geen geluk hebben, wees dan niet getreurd. De ‘Monarch’ zal ook verkrijgbaar zijn bij the GOAT en Flight Club.

Ben jij benieuwd naar nog meer items uit de Patta x Nike ‘The Wave’ samenwerking? Download dan de Sneakerjagers app en neem een kijkje bij onze blogs. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter.

The Turnover