Skip to content
Where to Cop

Where To Cop: Noah x PUMA Pro Star ‘White and Green’

20 september 2023 18:30
Where To Cop: Noah x PUMA Pro Star ‘White and Green’

Deze lancering, die we kennen als de ‘Pro Star’, eert de vintage sportstijl van PUMA en geeft een frisse boost aan een iconisch ontwerp dat uit hun archieven stamt. Bekijk hieronder waar je de Noah x PUMA Pro Star ‘White and Green’ vanaf 23 september 2023 kunt scoren!

Noah x PUMA Pro Star ‘White and Green’ | 394238-01

Noah x Puma Pro Star 'White and Green' 394238-01
Noah x Puma Pro Star 'White and Green' 394238-01

Met een vintage ontwerp voorziet de PUMA Pro Star een strakke, witte leren basis met groenen accenten rond de kraag. Daarnaast is de sneaker verfraaid met een gouden PUMA-logo en het kruislogo van Noah op de hiel. Finishing touches van het ontwerp zijn extra details zoals co-branding op de tong en opvallende groene elementen.

Verder balanceert de schoen op elegante wijze traditionele esthetiek met een eigentijdse look, dankzij de off-white tussenzolen en de gum rubberen buitenzolen.

Noah x Puma Pro Star 'White and Green' logo details
Noah x Puma Pro Star 'White and Green' 394238-01 details

Where To Cop

Dus wil je een verfijnd vleugje retro sportieve esthetiek toevoegen aan je garderobe? Zorg dan dat je deze release niet mist!

Je kunt de Noah x PUMA Pro Star ‘White and Green’ vanaf 23 september 2023 scoren bij verschillende retailers. Welke dat zijn, vind je hieronder.

Houd daarnaast de Sneakerjagers releasekalender in de gaten, want september heeft nog veel meer te bieden, zoals de J Balvin x Air Jordan 3 ‘Medellín Sunset’!