Skip to content
Where to Cop

Where to Cop: Nike Dunk Low Retro Premium ‘Mars Stone’ 

15 november 2022 16:13
Where to Cop: Nike Dunk Low Retro Premium ‘Mars Stone’ 

Nike heeft een nieuwe Nike Dunk Low premium release voor ons! De Nike Dunk Low Retro Premium ‘Mars Stone’ komt uit op donderdag 17 november 2022. In dit bericht zetten we alle retailers en raffles voor je op een rijtje.

Nike Dunk Low Retro Premium ‘Mars Stone’ | DR9704-200

Nike Dunk Low Retro Premium 'Mars Stone' | DR9704-200

De nieuwe Nike Dunk Low ‘Mars Stone’ heeft een herfstig design. In tegenstelling tot de klassieke Nike Dunk ontwerpen, zien we hier geen leren bovenwerk, maar een materiaalmix van suède, getrommeld leer en textiel elementen.

Nike Dunk Low Retro Premium
 Premium 'Mars Stone'

De colorway heeft een lichtbruine, licht roodachtige basis met donkerbruine overlays en een Swoosh en verdere branding in ‘Comet Blue’. Een crèmekleurige zool wordt aangevuld met een bruine buitenzool.

De Dunk wordt ook geleverd met een beige binnenvoering, die nog een visueel hoogtepunt toevoegt. De veters zijn hier in een donkerbruine tint.

Dunk Low
DR9704-200
Nike

Where to cop?

De Nike Dunk Retro Premium ‘Mars Stone’ komt uit op donderdag 17 november 2022 om 09:00 uur. Voor een prijs van 120€ kun je de sneaker kopen bij verschillende retailers. Het loont om snel te zijn! Klik op de winkels hieronder om de release in detail te zien.

Nike Dunk
Nike
Footshop Dunk
Footshop
43einhalb Dunk
43einhalb

Raffles Nike Dunk Low Retro ‘Mars Stone’

De nieuwe Dunk ‘Mars Stone’ zal ook worden uitgebracht via enkele Raffles. Met een beetje geluk word je geselecteerd om een paartje te kopen. Je kunt rechtstreeks via onderstaande winkels inschrijven voor de raffles en alle voorwaarden bekijken.

Afew Dunk
AFEW
End Dunk
END. Clothing

Marktplaatsen

Als je de release mist of gewoon geen geluk hebt, is dat ook geen probleem! De Nike Dunk Low zal na de release ook beschikbaar zijn op onderstaande platforms. Nogmaals, een klik op de respectieve marktplaats brengt je rechtstreeks naar alle belangrijke informatie.

StockX Dunk
StockX
Goat Dunk
GOAT
kicks crew dunk
Kicks Crew
Dunk Flight Club
Flight Club
Nike Dunk Low ebay
ebay

Nogmaals, alle info in één oogopslag: De Nike Dunk Low Retro Premium ‘Mars Stone’ komt uit op donderdag 17 november 2022 om 09:00 uur. Klik op onderstaande knop voor een voortdurend bijgewerkte lijst van alle shops en loterijen. Volg ons ook op Instagram voor nog een release reminder!

Succes!

Nike Dunk Low Retro Premium 'Mars Stone'

DR9704-200 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders