Skip to content
Where to Cop

Where To Cop: Nike Dunk Low ‘Red Panda’

25 oktober 2023 12:01
Where To Cop: Nike Dunk Low ‘Red Panda’

De langverwachte Nike Dunk Low ‘Red Panda’ zal gaan releasen. 27 oktober 2023 is het eindelijk zover en zal de nieuwe Nike Dunk Low gaan droppen waar een hoop mensen op hebben gewacht. Deze stijlvolle en opvallende sneaker mag je zeker niet missen, lees verder als je meer over deze sneaker wil weten en waar je de prachtige release kunt scoren!

Nike Dunk Low ‘Red Panda’ | FV0395-200

Afgelopen zomer werd er al een hoop bekendgemaakt over deze nieuwe release van Nike. De Dunk Low ‘Panda’ was natuurlijk erg populair door de zwart met witte kleuren. Maar nu komt Nike met de nieuwe ‘Red Panda’ versie.

Nike Dunk Low 'Red Panda'
Nike Dunk Low 'Red Panda'

De sneaker bestaat uit een driedelig kleurenschema van met bruin, crème en oranje, die contrasterende diepte toevoegen. Als aanvulling zijn de oranje overlays gemaakt van harig suède stof, en de beige basis van glad suède. De tong combineert de kleuren wit en zwart en is van gebreid knit. Als laatste is het Nike logo op de hiel te vinden.

Nike Dunk Low 'Red Panda'
Nike Dunk Low 'Red Panda'

De sneaker wordt ook wel de warme zachte versie van de Nike Dunk Low genoemd. Dat is ook wel te zien aan de zachte harige stof aan de bovenkant van de sneaker. Daarnaast is het ook niet erg als deze sneakers vies worden, niemand zal het namelijk zien. Door de vetersluiting creëer je de juist pasvorm en de zolen bieden veel grip tijdens het lopen.

Nike Dunk Low 'Red Panda'
Nike Dunk Low 'Red Panda'

Where to cop?

De Nike Dunk Low ‘Red Panda’ zal vanaf 27 oktober 2023 om 09.00 uur ’s ochtends verkrijgbaar zijn bij diverse retailers. De complete lijst met verkooppunten is hieronder te vinden, zo kan je de sneaker in jouw maat bij je favoriete retailer bestellen.

Wees er snel bij en zet de releasedatum in je agenda, voor alle actuele data en releases moet je zeker onze Sneakerjagers releasekalender in de gaten houden!