Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Dunk Low ‘Harvest Moon’

4 januari 2022 12:46
Where to cop: Nike Dunk Low ‘Harvest Moon’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Nike begint het jaar goed met de Dunk Low ‘Harvest Moon’. De sneaker komt op donderdag 6 januari 2022 uit bij verschillende shops. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij een overzicht gemaakt van alle winkels waar jij het paartje kunt scoren.

Nike Dunk Low ‘Harvest Moon’ | DD1503-114

De Nike Dunk verscheen voor het eerst in 1985 en werd ontworpen om het kleurrijke en energieke karakters van het collegebasketbal vast te leggen. Al gauw groeide het model uit als een lifestylesneaker en werd het één van Nike’s meest invloedrijkste ontwerpen tot nu toe. De schoen heeft over de jaren heen een hoop colorways mogen ontvangen en de ‘Harvest Moon’ is hier een mooie toevoeging op.

Nike Dunk 'Harvest Moon'

De sneaker combineert zijn retro-look met moderne accenten. Het bovenwerk is gemaakt van leer en kleurt wit. De overlays bij de mudguard, veters en hiel kleuren beige, evenals de Swoosh op het middenpaneel en buitenzolen. Ten slotte zijn de brandings van Nike op de hieltab en tong in het wit te vinden.

Nike Dunk 'Harvest Moon'
Nike Dunk 'Harvest Moon'

Where to cop?

De ‘Harvest Moon’ dropt op donderdag 6 januari 2022 bij Nike. Wees er wel snel bij, want de kicks komen om 09:00 uur stipt online. Klik snel op de shop om de release te bekijken.

Nike Dunk 'Harvest Moon'
Nike

Raffles

Ook word de Dunk gereleased in de vorm van een raffle. Deze zijn al bij verschillende winkels open. Om je kans op scoren te vergroten, is het handig om je voor meerdere lotingen in te schrijven. Hieronder vind je een overzicht van winkels waar de raffles nu open zijn, dus klik snel op de shops om je in te schrijven.

SNS
Sneakersnstuff
BSTN
BSTN
Asphaltgold
Asphaltgold
Naked Copenhagen
NAKED Copenhagen
Size?
Size?

Marktplaatsen

Heb je de sneaker helaas niet kunnen bemachtigen? Wees dan niet getreurd! De ‘Harvest Moon’ is namelijk ook te vinden bij StockX en eBay.

StockX
StockX
eBay
eBay

Voor een compleet overzicht van de Nike Dunk Low ‘Harvest Moon’ en alle verkooppunten, kun je op de button hieronder klikken. De schoen komt op donderdag 6 januari 2022 om 09:00 uur uit. Wij wensen jou alvast heel veel geluk toe!

Nike Dunk Low 'Harvest Moon'

DD1503-114 · Prijs vanaf €63,-

Naar alle aanbieders