Skip to content
Newsfeed

Release Reminder: Nike Dunk Low WMNS ‘Smoke Grey’

18 oktober 2023 18:36
Release Reminder: Nike Dunk Low WMNS ‘Smoke Grey’

Op vrijdag 20 oktober 2023 verschijnt de Nike Dunk Low met de colorway genaamd ‘Light Smoke Grey’ bij verschillende retailers. Lees snel verder voor meer informatie over de nieuwe look van Nike.

Nike Dunk Low LX WMNS ‘Light Smoke Grey’ | FB7720-002

Deze prachtige Nike Dunk Low LX WMNS ‘Light Smoke Grey’ geven een harmonieuze en moderne look maar zijn zeker niet saai. Bij deze sneaker is de combinatie tussen Light Smoke Grey leer en de Photon Dust denim effecten perfect om de look van de sneaker mee af te maken. Daarnaast bevat de sneaker moderne merkdetails die Midnight Navy effecten creëren.

Doordat de witte middenzool en de Swoosh gemaakt zijn van het zelfde materiaal ontstaat er een unieke dimensie in de schoen die zorgen voor een extra unieke uitstraling. Tot slot dienen de gewatteerde kraag en dempende binnenzool voor uitzonderlijk comfort voor dagelijks gebruik.

Where To Cop

De Nike Dunk Low Smoke Grey’ is vanaf 20 oktober 2023 verkrijgbaar bij Nike SNKRS en bij andere gerelateerde retailers. De lijst van alle volledige verkooppunten van deze sneaker vindt je hier!

Hou ik vooral onze site van Sneakerjagers goed in de gaten bij welke retailers jou maat beschikbaar is. Voor als je geen geluk hebt tijdens de release kan je een tweede kans krijgen bij diverse marktplaatsen.