Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Dunk High ‘Blue Chill’

17 december 2022 14:14
Where to cop: Nike Dunk High ‘Blue Chill’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Op maandag 19 december 2022 om 09.00 uur ’s ochtends zal de Nike Dunk High ‘Blue Chill’ gaan droppen. Peter Moore’s ontwerp uit 1985 komt in een kleurenschema van ‘White’, ‘Blue Chill’ en ‘Amarillo’. Een opvallende colorway met een winterse look.

Wil je deze nieuwe colorway scoren? Sneakerjagers helpt je een handje met een overzicht van alle verkooppunten!

Nike Dunk High ‘Blue Chill’ | DD1399-401

Peter Moore veranderde de sneakerwereld toen hij in 1985 de Air Jordan 1 en de Dunk High ontwierp. Het Dunk High silhouet heeft al veel verschillende kleurencombinaties gekregen, maar Nike doet er nog een schepje bovenop met de release van de ‘Blue Chill’.

Nike Dunk High 'Blue Chill'
Nike Dunk High 'Blue Chill'

Net als de andere designs van het klassieke silhouet, komt ook dit paar volledig in het leer. De cool-toned kleurstelling heeft een witte basis. Met lichtblauwe overlays en gele details op de treklip, tong tag insignes en binnenzool logo’s.

Nike Dunk High 'Blue Chill'
Nike Dunk High 'Blue Chill'

Andere branding is te zien op de bijpassende lichtblauwe swoosh en de reliëfstempel op de buitenzool. De colorway wordt afgemaakt met een witte tussenzool en lichtblauwe buitenzool. Als laatste detail zorgen de witte veters voor een strakke afwerking.

Nike Dunk High 'Blue Chill'
Nike Dunk High 'Blue Chill'

Where to cop?

De Nike Dunk High ‘Blue Chill’ zal uitkomen op maandag 19 december 2022. Om stipt 09.00 uur zal de colorway gaan releasen, vergeet dus vooral niet om je wekker te zetten! Hieronder volgt een overzicht van de stores waar de sneaker te koop zal zijn.

Nike
Nike
foot locker
Foot Locker
footpatrol
FOOTPATROL
asphaltgold
ASPHALTGOLD
solebox
solebox

Raffles

Bij verschillende verkooppunten kun je de Dunk High via een raffle scoren. Je schrijft je hierbij in voor een loting, wanneer je wordt uitgeloot heb je de mogelijkheid om de sneaker aan te schaffen. Klik op de shops hieronder om je in te schrijven!

sneakersnstuff
Sneakersnstuff
end clothing
End Clothing
hip
HIP

Marktplaatsen

Heb je de release gemist? No Worries! De ‘Blue Chill’ zal na zijn release te koop zijn bij verschillende marktplaatsen. Klik op de resellers hieronder om naar de website te gaan!

stockx
StockX
goat
GOAT
kicks crew
KICKS CREW
flight club
FLIGHT CLUB
klekt
KLEKT
eBay
eBay

Vergeet niet om op maandag 19 december 2022 je wekker te zetten, de Nike Dunk High ‘Blue Chill’ zal namelijk om 09.00 uur ’s ochtends online komen. Hou onze release kalender in de gaten voor meer releases. Voor een volledig overzicht en last-minute wijzigingen, kun je op de button hieronder klikken. Het team van Sneakerjagers wenst jullie succes met het scoren van dit paartje!

Nike Dunk High 'Blue Chill'

DD1399-401 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders