Skip to content
Where to Cop

Release update: Nike Air Max 1 WMNS ‘Tan Multi-Color’

22 september 2023 14:06
Release update: Nike Air Max 1 WMNS ‘Tan Multi-Color’

2023 staat volledig in het teken van de Nike Air Max 1. En binnenkort is deze klassieker beschikbaar in een frisse, nieuwe kleur! Op 23 september 2023 wordt de Nike Air Max 1 WMNS ‘Tan Multi-Color’ uitgebracht. Lees snel verder voor alle releasedetails!

Nike Air Max 1 WMNS ‘Tan Multi-Color’ | FQ2538-100

Het iconische silhouet heeft als basis een veelzijdige bruine kleur die wordt versterkt door een speels en energiek palet van meerdere kleuren. Dit resulteert in een levendige en opvallende uitstraling.

Daarnaast is het bovenwerk vervaardigd van tan leer. Verder zijn op de hiel kleurrijke accenten aangebracht, die mooi contrasteren met de verfijnde en aanpasbare zwarte Swoosh en merkdetails. De kenmerkende Air Max unit in de hiel zorgt naast uitstekende schokabsorptie en demping, ook voor een nostalgische uitstraling. Tot slot garandeert de rubberen buitenzool stabiele grip op diverse oppervlakken, terwijl de zachte binnenzool en de gevoerde kraag voor een luxueus comfort zorgen.

Nike Air Max 1 WMNS 'Tan Multi-Color' | FQ2538-100
Beelden asphaltgold
Nike Air Max 1 WMNS 'Tan Multi-Color' kleurrijke details

De sneaker biedt een comfortabele en ondersteunende ervaring en is dus ontworpen om zowel stijlvol als prestatiegericht te zijn. Daarom is de Nike AM1 ‘Tan Multi-Color’ een perfecte keuze voor mensen die hun schoenen willen gebruiken om een gedurfd statement te maken!

Nike Air Max logo op WMNS 'Tan Multi-Color'
Bovenwerk van Nike Air Max 1 WMNS Tan Multi-Color

De Nike Air Max 1 WMNS ‘Tan Multi-Color’ verschijnt op 23 september 2023 om stipt 09:00 uur bij Nike. Daarnaast is de sneaker nu al bij verschillende marktplaatsen te verkrijgen. Houd de Sneakerjagers releasekalender regelmatig in de gaten voor de laatste updates!