Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Air Max 1 WMNS LX ‘Obsidian’

9 augustus 2023 14:53
Where to cop: Nike Air Max 1 WMNS LX ‘Obsidian’

Op vrijdag 11 augustus 2023 wordt de Nike Air Max 1 WMNS LX ‘Obsidian’ gereleased bij diverse retailers. De sneaker heeft een welbekende colorway. Het paar is een WMNS release en zal dan ook in damesmaten te verkrijgen zijn. Bekijk hier het overzicht van de stores waar je de sneaker kunt scoren.

Nike Air Max 1 WMNS LX ‘Obsidian’ l FD2370-110

De Nike Air Max 1 WMNS LX ‘Obsidian’ is de volgende Air Max 1 release op de kalender. In het afgelopen jaar heeft Nike al veel verschillende colorways van het retro silhouet gereleased en het merk lijkt voorlopig nog niet uitgespeeld te zijn. De ‘Obsidian’ is een welbekende colorway en kombineert de kleuren wit, grijs en donkerblauw.

Nike Air Max 1 WMNS LX 'Obsidian'
Beeld 43einhalb
Nike Air Max 1 WMNS LX 'Obsidian'

Het bovenwerk is van textiel en is wit van kleur. De overlays op het middenpaneel en bij de hiel komen in een lichtgrijze kleur. De mudguard en Swoosh hebben de welbekende ‘Obsedian’ kleur. Op de tong en hiel is het Nike logo geplaatst. Het logo heeft een retro look en verschilt van de standaard Nike brandings die op de Air Max 1 te zien zijn.

Nike Air Max 1 WMNS LX 'Obsidian'

De oranje details op de hiel en bij de veterogen geven de sneaker een speelse twist. De mudguard is van suède, wat het paar een chique uitstraling geeft. Bij de hiel is de transparante Air unit te zien. Het paar komt in damesmaten en is bij diverse shops te verkrijgen.

Where to cop?

De Nike Air Max 1 WMNS LX ‘Obsidian’ wordt op vrijdag 11 augustus 2023 om stipt 09:00 uur gereleased. De sneaker zal verkrijgbaar zijn bij verschillende retailers. Daarnaast kun je de colorway ook bemachtigen via een raffle. De inschrijving voor de loting is al geopend dus schrijf je snel in!

Mocht je de release van de ‘Obsidian’ colorway toch gemist hebben, geen stress! De sneaker zal na zijn release bij diverse marktplaatsen te verkrijgen zijn. Bekijk het volledige overzicht van alle shops hieronder.

Nike Air Max 1 WMNS LX 'Obsidian'

FD2370-110 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders