Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Air Max 1 ‘Volt Suede’

28 augustus 2023 12:00
Where to cop: Nike Air Max 1 ‘Volt Suede’

Op 29 augustus 2023 staat er een nieuwe colorway gepland voor de release van de Nike Air Max 1. De komende kleurstelling krijgt de naam ‘Volt Suede’ en valt op door het gebruik van levendige kleuren. Als je op zoek bent naar een sneaker die de aandacht trekt, is dit ontwerp absoluut iets voor jou!

Hier vind je alle details over de aankomende drop!

Nike Air Max 1 ‘Volt Suede’ | DZ2628-100

Voor de ‘Volt Suede’ zijn diverse materialen, waaronder mesh en suède, gecombineerd om een uniek design te creëren. Het basiswit wordt versterkt door Volt groene accenten die een frisse en opvallende uitstraling geven.

Air Max Volt Suede
Nike
Air Max Volt Suede

Deze contrasterende volt groene tint doet denken aan de opvallende ’tennisbal’-esthetiek die voor het eerst opdook op de Nike Basketball Hypermax.

Air Max Volt Suede
Air Max Volt Suede

De Air Bubble in de zool rust op een witte tussenzool. Als laatste wordt het ontwerp compleet gemaakt met een buitenzool die is samengesteld uit drie verschillende kleuren: zwart, wit en de Volt kleur.

Air Max
Nike

Where to cop?

Vanaf 29 augustus 2023 om 09:00 uur ’s ochtends zal de sneaker te koop zijn bij Nike, en later deze week zal de schoen ook beschikbaar zijn bij diverse andere winkels. Hier volgt een handige lijst van de verkooppunten waar je deze sneaker kan vinden.

Benieuwd naar andere aankomende releases? Bekijk dan onze Sneakerjagers releasekalender.

Nike Air Max 1 'Volt Suede'

DZ2628-100 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders