Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Air Max 1 Premium ‘Dirty Denim’

20 september 2022 11:33
Where to cop: Nike Air Max 1 Premium ‘Dirty Denim’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Nike zit niet stil wat betreft nieuwe colorways voor de Air Max 1, de één na de ander komt uit. Zo zagen we in de maand augustus en september 2022 al de ‘Tour Yellow‘ , de Patta Air Max 1 White ‘Second Wave’ en de Nike Air Max 1 ‘Crepe Hemp’ – 2022. Nu is het ook de beurt aan de Nike Air Max 1 Premium ‘Dirty Denim’. De sneaker zal gaan droppen op woensdag 21 september 2022 om 09.00 uur ’s ochtends. Om jullie een handje op weg te helpen hebben we alle verkooppunten voor jullie op een rijtje gezet!

Bekijk hier een overzicht van de stores waar jij dit paartje kunt scoren!

Nike Air Max 1 Premium ‘Dirty Denim’ | DV3050-300

2022 is niet alleen het jaar van het 40-jarig bestaan van de Air Force 1, ook de Air Max 1 viert een jubileum. De Air Max 1 bestaat namelijk 35 jaar, Nike viert dit met een breed scala aan unieke nieuwe kleurstellingen. Zo ook de Nike Air Max 1 Premium ‘Dirty Denim’, die suède met denim combineert.

Nike Air Max 1 Premium 'Dirty Denim'
Nike Air Max 1 Premium 'Dirty Denim'
Nike

Verschillende premium materialen en blauwe tinten worden gecombineerd op de sneaker. De toebox en mudguards zijn gemaakt van dusty suède en hebben een licht turquoise kleur gekregen. De overlays op het middenpaneel, de hak en tong zijn gemaakt van lichtblauw denim.

Nike Air Max 1 Premium 'Dirty Denim'
Nike Air Max 1 Premium 'Dirty Denim'

De Swoosh heeft een ‘Deep Royal Blue’ kleur gekregen net als de voering en het logo op de tong. De tussenzool komt in een vergeelde kleur, wat zorgt voor een ‘gedragen’ look. De gum outsole maakt het retro design af.

Nike Air Max 1 Premium 'Dirty Denim'
Nike Air Max 1 Premium 'Dirty Denim'

Where to cop?

De Nike Air Max 1 Premium ‘Dirty Denim’ zal gaan releasen op woensdag 21 september 2022. De sneaker zal om stipt 09.00 uur gaan droppen (behalve bij URBANSTAR, daar dropt het om 00:00), vergeet daarom niet je wekker te zetten. Voor je het weet zijn de sneakers uitverkocht.

Klik op de shops hieronder om doorverwezen te worden naar de desbetreffende winkel.

Nike
Nike
Overkill
Urbanstar
URBANSTAR
One Block Down
One Block Down
43einhalb
43einhalb
offspring
OFFSPRING
Naked
NAKED
Opium Paris
Maha
BSTN

Raffles

De ‘Dirty Denim’ zal ook via verschillende raffles te verkrijgen zijn. Een raffle is een loting waarbij je uitgeloot moet worden om de sneaker te kunnen kopen. De onderstaande raffles zijn al geopend, schrijf je daarom snel in om je kansen te vergroten.

a

Sneakersnstuff
Sneakersnstuff
Footdistrict
Footdistrict
End Clothing
END.
Footshop
sevenstore
SEVENSTORE
Footpatrol
Asphaltgold

Marktplaatsen

Mocht je het paartje toch niet hebben kunnen scoren? No stress! De sneaker zal na zijn release bij verschillende marktplaatsen verkrijgbaar zijn. Klik op de resellers hieronder om naar de website te gaan!

stockx
StockX
ebay
eBay
Kicks crew
KICKS CREW
Goat
GOAT
Farfetch
FARFETCH
Stadium goods
STADIUM GOODS
Flight club
FLIGHT CLUB

Dit was het overzicht van de stores waar de sneaker zal gaan uitkomen. De Nike Air Max 1 Premium ‘Dirty Denim’ zal op woensdag 21 september 2022 om 09.00 uur in de ochtend droppen. Voor een volledig overzicht en last-minute wijzigingen, kun je op de button hieronder klikken. Volg ook de Sneakerjagers releasekalender voor meer sneaker releases.

Wij wensen jullie veel succes en plezier met het scoren van dit paartje!

Nike Air Max 1 Premium 'Dirty Denim' - 2022

DV3050-300 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders