Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Air Max 1 Crepe ‘Soft Grey’

22 februari 2023 16:12
Where to cop: Nike Air Max 1 Crepe ‘Soft Grey’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

De Nike Air Max 1 Crepe ‘Soft Grey’ komt binnenkort uit. Dit premium paartje dropt op 24 februari 2023 stipt om 9:00 uur. Sommige raffles beginnen op een andere tijd, check in dit artikel alle ins and outs over deze release.

Om jou te helpen met het bemachtigen van dit paartje, hebben wij in hier alle retailers en raffles op een rijtje gezet!

Nike Air Max 1 Crepe ‘Soft Grey’ | FD5088-001

De Air Max 1 Crepe ‘Soft Grey’ bestaat uit geweven canvas, premium leer en een crêpe buitenzool. De buitenzool zou je kunnen herkennen van de populaire voorganger van deze sneaker, de Nike Air Max 1 ‘Crepe Hemp’.

Door het gebruik van verschillende grijstinten zal de Nike Air Max 1 Crepe ‘Soft Grey’ bij elke outfit passen. Ook zijn de Air Max modellen super comfortabel door de Nike Air technologie. De Crepe ‘Soft Grey’ is een echte everyday wear type of sneaker.

Nike

Nike heeft de Air Max de naam ‘Crepe’ gegeven. Echter heeft de community de sneaker voor de officiële release al de titel ‘Soft Grey’ gegeven. Natuurlijk ontstond de ‘Soft Grey’ naam omdat de Air Max verschillende grijstinten gebruikt, maar dit was niet de enige reden voor de andere naam. In 2022 kwam de Air Max 1 ‘Crepe Hemp’ uit, om verwarring te voorkomen gaf de community de nieuwe grijze Air Max 1 de naam ‘Soft Grey’.

Where to cop

De Nike Air Max 1 Crepe ‘Soft Grey’ dropt om 24 februari 2023 om 9:00 uur. De sneaker zal beschikbaar zijn bij verschillende retailers. Druk op jouw favoriete store om de release te bekijken.

Nike
BSTN
43einhalb
URBANSTAR

Raffles

Sommige retailers zullen de sneaker verkopen via een raffle. Een raffle is een soort loting. Je schrijft je in en wanneer je wordt uitgeloot heb jij de mogelijkheid om de Nike Air Max 1 Crepe ‘Soft Grey’ te coppen.

Niet alle raffles beginnen op dezelfde tijd, check de tijden dus goed! De raffles bij de shops hieronder zijn al geopend. Ook hier dropt de sneaker op 24 februari 2023.

WTC Nike Air Max 1 'Soft Grey' met footshop logo
FOOTSHOP
SNS
END. Clothing
ASPHALTGOLD
FOOTDISTRICT

Marktplaatsen

Toch misgegrepen tijdens de release? No worries! Hier is een lijst met resellers waar je de sneaker kan terug vinden. Klik op een van deze marktplaatsen en cop het paartje alsnog.

StockX
FLIGHT CLUB
eBay

Dit was het overzicht met de stores en raffles waar de Nike Air Max 1 Crepe ‘Soft Grey’ zal droppen. Klik op de button hieronder voor een up-to-date overzicht van alle release informatie.

De Air Max 1 zal op 24 februari 2023 releasen om 9:00 uur. Download de Sneakerjagers app om er zeker van te zijn dat je deze release niet mist!