Skip to content
Where to Cop

Release informatie: Nike Air Max 1 ‘Clear Jade’

16 augustus 2023 10:10
Release informatie: Nike Air Max 1 ‘Clear Jade’

De langverwachte Nike Air Max 1 ‘Clear Jade’ krijgt een restock. Begin 2023 gingen de eerste geruchten rond over de release van de ‘Clear Jade’, die toen nog onder de naam ‘Aquatone’ ging. Eind juli 2023 verscheen de sneaker bij verschillende retailer en nu krijgt het paar een restock. Check hier alle informatie omtrent de release.

Nike Air Max 1 ‘Clear Jade’ l DZ4549-001

Nike Air Max 1 'Clear Jade'
Nike
Nike Air Max 1 'Clear Jade'

Eind maart 2023 gingen de eerste beelden rond van een nieuwe Air Max 1 colorway; de ‘Aquatone’. De sneaker kwam met een opvallende turquoise kleur en leek zijn inspiratie te halen uit de ‘Aqua’ colorway, die in 2018 verscheen. Later bevestigde Nike de release en kwam met de officiële naam van de colorway – ‘Clear Jade’.

Nike Air Max 1 'Clear Jade'
Nike Air Max 1 'Clear Jade'

Nike Air Max 1 ‘Clear Jade’ heeft een zomerse uitstraling. Het bovenwerk is van wit mesh en de suède overlays kleuren lichtgrijs. De mudguard en Swoosh zijn van leer en komen in een opvallende turqouise kleur. Nike logo’s verschijnen op de tong, hiel en op de middenzool.

Nike Air Max 1 'Clear Jade'
Nike Air Max 1 'Clear Jade'

De buitenzool combineert de kleuren turqouise, zwart en wit. De Air unit in de middenzool is transparant en geeft de sneaker zijn retro uitstraling. Kortom, de ideale sneaker voor de komende zomer.

Where to cop?

De Nike Air Max 1 ‘Clear Jade’ dropt op vrijdag 18 augustus 2023 om stipt 09:00 uur. De sneaker zal verkrijgbaar zijn bij verschillende retailers. Klik op de buttons hieronder voor een volledig overzicht van de shops.

Mocht je de release gemist hebben, geen stress! De Air Max 1 ‘Clear Jade’ zal na zijn release ook verkrijgbaar zijn bij een aantal marktplaatsen. Check de volledige lijst hieronder.

Houd de releasekalender in de gaten voor de laatste releases en mis geen enkele drop!