Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Tiger Swoosh’

20 maart 2023 16:38
Where to cop: Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Tiger Swoosh’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Een opvallende Nike Air Max 1 colorway is in aantocht. De unieke Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Tiger Swoosh’ zal verschijnen op 22 maart 2023 om 09:00 uur bij verschillende retailers.

Bekijk in dit artikel bij welke stores en raffles je deze Nike sneaker kan coppen!

Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Tiger Swoosh’ | FD0827-133

Nike

De Nike WMNS exclusive ‘Tiger Swoosh’ komt met een aantal opvallende details, wat ervoor zorgt dat de sneaker een gedurfd algeheel is. Nike heeft vele succesvolle Air Max 1 colorways uitgebracht met een dierenprint erin verwerkt, denk hierbij aan de Atmos x Nike Air max 1 ‘Elephant’. De ‘Tiger Swoosh’ komt met meerdere opvallende prints dan dat we gewend zijn, wat leidt tot deze bijzondere Air Max 1.

De ‘Tiger Swoosh’ is voorzien van een leren overlay in een gebroken witte kleur. Er wordt gebruik gemaakt van een eye-catching koeienprint op de mudguards en de toebox bestaat uit een floral print waar kleine Swooshes in zijn verwerkt. De rode heeltab met paisley motief zorgt voor een pop of color op de sneaker.

Deze AM1 is natuurlijk vernoemd naar de tijgerprint Swoosh die te zien is op de zijkant. Deze print is ook terug te zien op de binnenzool van de sneaker. De Air Max 1 wordt afgemaakt met een witte midsole en een lichtblauwe outsole. De lichtblauwe kleur van de buitenzool is ook terug te zien op de eyestays.

Voordat de officiële naam van de sneaker werd vrijgegeven, kwam de sneaker community al met de perfecte naam voor deze beestachtige Air Max 1. Het paartje kreeg de bijpassende naam ‘Tiger Swoosh’ toegewezen. Echter heeft Nike de sneaker de naam ‘Great Indoors’ gegeven.

Where to cop?

De Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Tiger Swoosh’ wordt uitgebracht bij verschillende retailers op woensdag 22 maart 2023 stipt om 09:00 uur. Let op! Sommige retailers brengen de sneaker op een alternatieve tijd uit, klik op een van deze stores om te bekijken hoe laat de ‘Tiger Swoosh’ zal droppen.

Nike
One Block Down
Offspring
Overkill
NAKED
FOOTDISTRICT
Solebox
Urbanstar

Raffles

Deze nieuwe Air Max 1 is ook via verschillende raffles beschikbaar. Een raffle is een soort loting. Je schrijft je in, wordt misschien wel uitgeloot en krijgt dan de kans om de ‘Tiger Swoosh’ te bestellen. Klik alvast op een van de onderstaande raffles en schrijf je alvast in! Ook hier dropt de sneaker op 22 maart 2023.

Marktplaatsen

Ben je door je wekker van 09:00 uur heen geslapen? Geen zorgen, deze kenmerkende Nike sneaker zal ook verkrijgbaar zijn via de onderstaande marktplaatsen.

Dit zijn alle stores en raffles waar je de Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Tiger Swoosh’ op 22 maart 2023 terug zal zien. Bij de meeste retailers zal de sneaker droppen om 09:00 uur, maar check de retailers om er zeker van te zijn dat jij op tijd klaar zit!

Houd onze release kalender in de gaten om nooit meer een nieuwe release te missen!

Nike Air Max 1 '87 WMNS 'Tiger Swoosh'

FD0827-133 · Prijs vanaf €63,-

Naar alle aanbieders