Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Aura’

4 november 2023 12:45
Where to cop: Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Aura’

De Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Aura’ is de volgende sneaker die bij Nike gereleased zal worden. De colorway combineert verschillende soorten denim, wat het paar zijn unieke look geeft. De Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Aura’ dropt op 7 november 2023 om stipt 09:00 uur. Bekijk hier het overzicht met alle retailers waar je de sneaker kunt scoren.

Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Aura’ l FQ8900-440

Nike Air Max 1 '87 WMNS 'Aura'
Nike
Nike Air Max 1 '87 WMNS 'Aura'

De Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Aura’ is er eentje speciaal voor de dames. Het jaar 2023 lijkt in het teken te staan van de Air Max 1 releases en de drop van de ‘Aura’ is hier een goed voorbeeld van. De sneaker heeft een donkerblauwe denim upper. Lichtblauwe en crème kleurige overlays, ook in denim, zijn over het silhouet geplaatst.

Nike Air Max 1 '87 WMNS 'Aura'
Nike Air Max 1 '87 WMNS 'Aura'

De tong komt in een lichtbruine kleur, matchend met de stitching op de overlays. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst. Op de tong, hiel en middenzool zijn de klassieke Nike brandings te zien. De vergeelde middenzool geeft de sneaker een vintage uitstraling.

Nike Air Max 1 '87 WMNS 'Aura'
Nike Air Max 1 '87 WMNS 'Aura'

De sneaker is een WMNS exclusive, wat betekent dat het paar dus ook alleen in damesmaten te verkrijgen is. Het paar komt met een wit en bruin paar veters. De Air unit in de middenzool is, zoals we gewend zijn bij de Air Max 1, transparant.

Where to cop?

De Nike Air Max 1 ’87 WMNS ‘Aura’ wordt op dinsdag 7 november 2023 om stipt 09:00 uur gereleased. Het paar zal bij diverse retailers te verkrijgen zijn. Klik op de knoppen om de sneaker te bekijken bij de verkooppunten.

Daarnaast is het paar ook via verschillende raffles te verkrijgen. Schrijf je nu alvast in bij je favoriete retailer en houd je mailbox in de gaten! Mocht je de release toch gemist hebben, geen stress! De sneaker is na zijn release ook te verkrijgen bij diverse marktplaatsen.

Benieuwd naar meer releases in de maand november? Bekijk de Hyped Sneaker Releases van november 2023 via de knop hieronder.