Skip to content
Where to Cop

Where To Cop: Nike Air Jordan 6 Retro ‘Aqua’

5 oktober 2023 08:42
Where To Cop: Nike Air Jordan 6 Retro ‘Aqua’

Zaterdag 7 oktober 2023 staat opnieuw een grote release voor de deur. Deze keer is het de Nike Air Jordan 6 Retro ‘Aqua’ die wordt uitgebracht. Wil je er zeker van zijn dat je deze exclusieve sneaker niet mis loopt? Maak dan gebruik van onze lijst met alle geselecteerde retailers, zodat je geen enkele kans mist!

Nike Air Jordan 6 Retro ‘Aqua’ | CT8529-004

Een eerbetoon aan de felbegeerde Air Jordan 8 uit 1993 komt tot leven in de vorm van een klassieke colorway, maar deze keer op de Air Jordan 6. De sneaker straalt met zijn gestroomlijnde bovenwerk van zwart nubuck, waarbij opvallende accenten in Bright Concord en Aqua te vinden zijn op het Jumpman-logo, de tussenzool, de binnenzool en het hiellipje.

Air Jordan 6 Retro 'Aqua'
Air Jordan 6 Retro 'Aqua'

Het geheel wordt prachtig afgerond door een heldere, ijzige buitenzool en de iconische vetersluiting. Bovendien wordt dit unieke paar geleverd in een exclusieve verpakking!

Air Jordan 6 Retro 'Aqua'
Air Jordan 6 Retro 'Aqua'

Where To Cop

Je kunt de Nike Air Jordan 6 Retro ‘Aqua’ dus vanaf 7 oktober 2023 bij Nike SNKRS en geselecteerde retailers scoren. Om het jou gemakkelijk te maken, hebben we hieronder alle verkooppunten op een rijtje gezet!

Wil je bovendien updates ontvangen om herinnerd te worden aan de release? Download dan nu de Sneakerjagers app en zorg dat je meldingen aan staan!