Skip to content
Where to Cop

Where to Cop: Nike Air Jordan 1 Retro High OG WMNS ‘Praline’

11 september 2023 10:25
Where to Cop: Nike Air Jordan 1 Retro High OG WMNS ‘Praline’

Sneakerheads, maak je klaar! De Nike Air Jordan 1 Retro High OG WMNS ‘Praline’ is de nieuwste toevoeging aan de iconische Air Jordan lijn. Met zijn elegante kleuren brengt het een frisse en vrouwelijke draai aan het klassieke silhouet.

Is deze Air Jordan 1 ook een must-have voor jouw collectie? Bekijk dan hieronder waar je de Air Jordan 1 Retro High OG WMNS ‘Praline’ kunt kopen en mis geen enkele kans!

Air Jordan 1 Retro High OG WMNS ‘Praline’ | FN6623-201

De afgelopen jaren hebben Nike en het Jumpman-team aanzienlijk meer focus gelegd op het vrouwelijke publiek, door diverse getalenteerde medewerkers aan te trekken en specifieke kledingstukken voor vrouwen te ontwikkelen. In lijn met deze inspanningen heeft Jordan Brand een nieuw concept ontwikkeld voor dames, geïnspireerd op luxe handtassen.

De ‘Praline’ colorway van deze sneaker sluit naadloos aan bij het herfstseizoen. Zo vormt het bovenwerk van wit glad leer het perfecte decor voor panelen in een rijke bruine tint. Dit resulteert in een eenvoudige, maar doeltreffende combinatie!

Nike Air Jordan 1 Retro High OG WMNS 'Praline'
Nike Air Jordan 1 Retro High OG WMNS 'Praline'

Een opvallende verandering komt in de vorm van de veters. In plaats van de gebruikelijke platte veters, worden hier satijnen linten gebruikt. Zodra je die luxueuze, karamelzachte veters in je handen hebt, zul je direct overtuigd zijn! Verder heeft deze unieke veteroptie een subtiele, roze-nude kleur. Dit sluit bovendien prachtig aan bij de ‘Praline’ accenten op de leren panelen, overlays, mudguards en Swooshes.

Nike Air Jordan 1 Retro High OG WMNS 'Praline' achterkant
Nike Air Jordan 1 Retro High OG WMNS 'Praline' bovenwerk

Enkele andere kenmerken die opvallen zijn het ‘Nike Air’ logo in tan kleur op de tong, het ‘Wings’ logo in wit op de enkel, een tussenzool in de kleur sail en een rubberen buitenzool in een harmonieuze tan tint. Het geheel vormt een sneaker die niet alleen stijlvol is, maar ook perfect past bij het herfstachtige gevoel van het seizoen!

Nike Air Jordan 1 Retro High OG WMNS 'Praline' teen
Nike Air Jordan 1 Retro High OG WMNS 'Praline' hiel en zool

Where to Cop

Op 13 september 2023 zal de release van de Nike Air Jordan 1 Retro High OG WMNS ‘Praline’ plaatsvinden. Deze sneaker zal verkrijgbaar zijn bij zowel Nike zelf als bij speciaal geselecteerde retailers! Hoewel oorspronkelijk ontworpen voor vrouwen, zal dit paar ook beschikbaar zijn in kindermaten.

Om deze populaire release niet te missen, vind je hieronder een uitgebreide lijst van alle retailers. Houd er rekening mee dat sommige van deze retailers gebruikmaken van een raffle (loting) systeem. Zorg er daarom voor dat je je snel inschrijft voordat de inschrijving sluit!

Houd daarnaast regelmatig de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om ook op de hoogte te zijn van andere hyped releases!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date