Skip to content
Where to Cop

Where to Cop: Nike Air Force 1 Low Since ’82 ‘Red’ & ‘Blue’

9 augustus 2022 12:12
Where to Cop: Nike Air Force 1 Low Since ’82 ‘Red’ & ‘Blue’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Na een Triple White versie dropt nu ook de Nike Air Force 1 Low Since ’82 in een ‘Red’ en ‘Blue’ colorway. De twee sneakers droppen donderdag 11 augustus 2022 en zullen bij veel verschillende retailers verkrijgbaar zijn. Check hieronder het overzicht van de shops waar jij deze sneakers kunt scoren.

Nike Air Force 1 Low Since ’82 ‘Red’ & ‘Blue’ | DJ3911-102 | DJ3911-101

Nike Air Force 1 Low Since '82 'Red' side view
Nike Air Force 1 Low Since '82 'Blue' side view

De Air Force 1 bestaat in 2022 alweer 40 jaar en Nike viert dit jubileum gedurende het jaar met verschillende bijzondere releases van het model. Ook de AF1 Low Since ’82 ‘Red’ & ‘Blue’ hebben een bijzonder verhaal.

Deze sneakers bieden namelijk een hommage aan de ‘Color of the Month’ serie uit 1984, waarbij winkels uit Baltimore zelf custom AF1 colorways konden aanvragen en hiermee het model in stand hielden.

Nike Air Force 1 Low Since '82 'Red' top view
Nike Air Force 1 Low Since '82 'Blue' top view

De Nike Air Force 1 Low Since ’82 ‘Red’ en ‘Blue’ hebben een simpele, maar strak strakke colorway. De ‘Red’ heeft een wit leren basis met rode Swooshes en insoles. Ook heeft dit paar unieke Nike Air branding op de hak. De AF1 Low ‘Blue’ is exact hetzelfde als de ‘Red’, maar dan kleuren de details blauw in plaats van rood.

Nike Air Force 1 Low Since '82 'Red' hak
Nike Air Force 1 Low Since '82 'Blue' hak

De twee Color of the Month sneakers zijn voorzien van een gum rubberen outsole, wat de retro look van deze retro colorways helemaal afmaakt. Ten slotte, krijg je ook nog een kleine tandenborstel bij je schoenen, zodat je ze sprankelend wit kan houden.

Where to Cop?

Nike Air Force 1 Low Since ’82 ‘Red’

De Nike Air Force 1 Low Since ’82 ‘Red’ wordt op 11 augustus 2022 om 9:00 uur gereleased. Zorg dus dat je wekker is gezet en je klaar zit wanneer ze droppen. De sneaker is bij veel verschillende retailers verkrijgbaar. Klik op de stores hieronder om de release te bekijken.

Nike
Nike
One Block Down
One Block Down
Asphaltgold
Asphaltgold
43einhalb
43einhalb
Footdistrict
Footdistrict
Solebox
Solebox
Urbanstar
Urbanstar
AFEW
AFEW
Offspring
Offspring
BSTN
BSTN
Nigra mercato
Nigra Mercato

Raffles

De Nike Air Force 1 Low Since ’82 ‘Red’ zal ook verkrijgbaar zijn via een raffle. Hieronder vind je de raffles die geopend zijn.

Sneakersnstuff
Sneakersnstuff

Marktplaatsen

Het kan altijd gebeuren dat je misgrijpt. Het is dan nog altijd mogelijk om de sneaker te verkrijgen via de verschillende marktplaatsen. Via de onderstaande platformen is de sneaker na de release nog verkrijgbaar.

StockX
StockX
eBay
eBay
Kicks Crew
Kicks Crew

Nike Air Force 1 Low Since ’82 ‘Blue’

De Nike Air Force 1 Low Since ’82 ‘Blue’ dropt 11 augustus 2022 om 9:00 uur. Ook dit paar is bij veel verschillende stores verkrijgbaar. Klik op de shop hieronder om de release te bekijken.

Nike
Nike
Solebox
Solebox
Asphaltgold
Asphaltgold
Urbanstar
Urbanstar
Offspring
Offspring

Raffles

Ook voor de Nike Air Force 1 Low Since ’82 ‘Blue’ staan raffles open. Klik op de afbeelding en schrijf je in.

Sneakersnstuff
Sneakersnstuff

Marktplaatsen

Heb je de drop gemist of was je te laat? Gelukkig is ook dit paar te verkrijgen via de marktplaatsen. Klik op de afbeelding om een paar te bemachtigen.

StockX
StockX
eBay
eBay
Kicks Crew
Kicks Crew

De Nike Air Force 1 Low Since ’82 ‘Red’ en ‘Blue’ droppen donderdag 11 augustus 2022 om 9.00 bij de bovenstaande winkels. Voor het laatste overzicht van de winkels kan je op de knop hieronder klikken. Succes!

Nike Air Force 1 Low 'Red' - Since 82

DJ3911-102 · Prijs vanaf €70,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Low 'Blue' - Since 82

DJ3911-101 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders