Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Nike Air Force 1 ’07 LX ‘Lucky Charms’

9 november 2021 13:23
Where to cop: Nike Air Force 1 ’07 LX ‘Lucky Charms’

Op donderdag 11 november 2021 komt de Air Force 1 ’07 LX ‘Lucky Charms’ uit. De sneaker werd op 5 november 2021 tijdens de Nike Members Day week al gereleased voor de leden van de Swoosh familie. Nu komen de kicks opnieuw uit en zo hebben wij speciaal voor jou een overzicht gemaakt van winkels waar jij dit paartje kunt scoren.

Nike Air Force 1 ’07 LX ‘Lucky Charms’ | DD1525-100

Het klassieke Air Force 1 model verscheen voor het eerst in 1982 en werd gelanceerd als een basketbalschoen. Het model heeft over de jaren heen een hoop colorways mogen ontvangen en is ook voorbij gekomen in verschillende samenwerking. Nu komt de Air Force 1 in een ‘Lucky Charm’ variant.

Air Force 1 'Lucky Charms'
Images by @hypedsg
Air Force 1 'Lucky Charms'

Het aankomend paartje is volledig wit met het Nike logo in het goud gestikt op de tong en hiel. Op de schoen is een gouden ketting te vinden waar meerdere ‘lucky charms’ aan hangen. Deze komen in de vorm van een schoenendoos, een basketbal, een ster, een swoosh en het logo van Nike en Air Force.

Ook de zolen hebben een wit kleurtje gekregen. De binnenzolen delen dezelfde kleur wit en hierop is een outline van de Swoosh in het zwart geprint.

Air Force 1 'Lucky Charms'
Images by @hypedsg
Air Force 1 'Lucky Charms'

Where to cop?

Deze luxe Air Force werd eerder al gereleased tijdens de Members Day week van Nike. Toen was het paartje alleen verkrijgbaar voor de leden van Nike.

Overkill

Nu zullen de paartjes ook verkrijgbaar zijn bij Overkill. De sneaker zal vanaf donderdag 11 november 2021 om 09:00 uur stipt online staan.

Overkill
Footlocker

Footlocker

Ook bij Footlocker is het mogelijk om de ‘Lucky Charms’ te scoren. Hier zullen de kicks verkrijgbaar zijn op de dag van de release.

Size?

De Air Force 1 zal ook te vinden zijn bij Size? en zal op de dag van de release online komen.

Size?
JD Sports

JD Sports

Ook JD Sports is op het lijstje van winkels te vinden. Het paartje zal samen met de stores hierboven op donderdag 11 november 2021 gereleased worden.

Snipes

Bij Snipes komt het paartje niet op donderdag uit, maar op woensdag 10 november 2021. Vanaf 09:00 uur zullen de kicks verkrijgbaar zijn.

Snipes

Raffles

Daarnaast is het ook mogelijk om je in te schrijven voor een raffle. Hiermee vergroot jij je kans om het paartje te kunnen scoren. Bij de store Asphaltgold en END Clothing zullen de lotingen plaatsvinden, dus klik snel op de shop hiernaast!

Asphaltgold
END Clothing
GOAT

GOAT

Mocht je geen geluk hebben, wees dan niet getreurd. De ‘Lucky Charms’ zal ook verkrijgbaar zijn bij GOAT.

Voor een compleet overzicht van de Nike Air Force 1 ’07 LX ‘Lucky Charms’ kun je op de button hieronder klikken. Wij wensen jou alvast heel veel succes!

Nike Wmns Air Force 1 ’07 LX ‘Lucky Charms’

DD1525-100 · Prijs vanaf €143,-

Naar alle aanbieders