Skip to content
Where to Cop

Where to cop: New Balance 990v6 ‘Grey’

13 december 2022 18:00
Where to cop: New Balance 990v6 ‘Grey’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Een tijdje geleden kregen we een blik op het nieuwste lid van de New Balance 990 familie, de V6. Aimé Leon Dore oprichter en creatief directeur van New Balance USA, Teddy Santis, onthulde het nieuwe silhouet vorig jaar en nu krijgt het eindelijk een release. De New Balance 990V6 ‘Grey’ ziet zijn release op 15 december om 10:00 uur.

Als je een paar wilt scoren, kijk dan hieronder voor alle retailers en verlotingen. Deze lijst kan na verloop van tijd veranderen, dus houd de releasepagina van de sneaker in de gaten! De sneaker komt uit in volledige familiematen, je vindt de release pagina’s van de WMNS en kindermaten hier.

New Balance 990V6 ‘Grey’ | M990GL6

De New Balance 990 v6 is het nieuwste lid van de 990 familie. Het is de eerste toevoeging nadat de 990 v5 in 2019 uitkwam. Nu viert de 990 zijn 40e verjaardag dus dit jaar is het perfecte moment om een nieuwe variant uit te brengen.

New Balance

De eerste colorway van het nieuwe silhouet is de ‘Grey’ colorway, de populairste colorway van de 990. Qua ontwerp ligt de v6 dicht bij de v5, maar heeft toch veel verschillen. De basis is gemaakt van mesh met suède overlays en de nieuwe zool is dikker dan voorheen, wat past bij de huidige ‘dad shoe’ trend.

De toebox is ook anders, deze is geïnspireerd door de New Balance 992. Het is ook de eerste keer dat het ‘N’ logo op de zijkant niet op een suède overlay zit, maar op het mesh.

Where to Cop?

De New Balance 990V6 ‘Grey’ komt op 15 december 2022 om 10:00 uur uit via selecte retailers. Het kopen van de sneaker kost je minimaal €240, afhankelijk van waar je hem weet te kopen. Bekijk alle retailers hieronder en klik op de afbeelding om door te gaan naar hun respectievelijke websites!

Raffles

Aangezien dit een langverwachte release is, kan hij snel uitverkocht raken in de winkels. Daarom kiezen sommige winkeliers voor een verlotingssysteem. Bij verlotingen kun je je vóór de release inschrijven en maak je kans om gekozen te worden om de schoenen te kunnen kopen. Hieronder vind je een lijst van alle lotingen voor de New Balance 990 v6 ‘Grey’. Deze lijst is aan verandering onderhevig omdat steeds meer retailers raffles zullen aankondigen!

Marktplaatsen

Mocht je de release gemist hebben en ook pech hebben gehad met de verlotingen, geen zorgen! De schoenen zullen na de release verkrijgbaar zijn via verschillende marktplaatsen. Hier is een lijst van de marktplaatsen waar je een paar kunt kopen.

Zoals eerder vermeld, is deze lijst onderhevig aan wijzigingen tot aan de release, dus het is raadzaam om de releasepagina in de gaten te houden. De release van de New Balance 990 v6 ‘Grey’ vindt plaats op 15 december 2022 om 10:00 uur. Volg onze Instagram en download de nieuwe Sneakerjagers app om reminders te ontvangen over deze en andere populaire sneaker drops!

New Balance 990V6 'Grey'

M990GL6 · Prijs vanaf €119,-

Naar alle aanbieders