Skip to content
Where to Cop

Where to Cop: New Balance 650R ‘Black/Red’

3 januari 2023 12:15
Where to Cop: New Balance 650R ‘Black/Red’

New Balance brengt het 650R model uit in een populaire ‘Black/Red’ colorway! De sneaker viert zijn release op woensdag 4 januari 2023 om 10:00 uur bij New Balance en vele andere retailers.

Om het je makkelijker te maken om de sneaker te kopen, zetten we alle winkels en Raffles voor je op een rijtje in dit bericht!

New Balance 650R ‘Black/Red’ | BB650RBR

Het silhouet van de New Balance 650 presenteert ons een tegenhanger van het populaire New Balance 550 model: we zien veel overeenkomsten in het ontwerp, maar de 650R komt in een hoge topversie.

De heruitgegeven klassieker uit de jaren 80 heeft een leren bovenwerk en een kleurstelling met een zwarte basis, rode accenten en een witte buitenzool.

Gemaakt voor elke dag en voor elke gelegenheid: de 650R model van New Balance geeft iedere outfit net dat beetje sportieve extra.New Balance

De sneaker is bovendien uitgevoerd in een klassieke basketbalstijl en heeft een praktische vetersluiting die versteld kan worden. De rode accenten zijn opvallend en het ontwerp biedt u zowel stijl als comfort.

New Balance

Where to Cop?

Waar kan ik de New Balance 650R ‘Black/Red’ kopen?

De sneaker wordt uitgebracht op woensdag 4 januari 2023 om 10:00 uur. Je kunt de New Balance 650R dan kopen in de onderstaande winkels. Het is de moeite waard om hier snel te zijn, dus zet beter een wekker.

Klik op de winkels voor een overzicht van alle informatie.

New Balance
Offspring
HHV
Naked
Footdistrict
AFEW
Sevenstore
CULTIZM
SNS

Raffles van de New Balance 650R

Er zijn ook raffles voor de nieuwe 650R van New Balance. Schrijf je hier in en met een beetje geluk win je het recht om de sneaker te kopen. De onderstaande afbeeldingen brengen je rechtstreeks naar het aanbod.

END.

Marktplaatsen

Geen geluk met de release? Maak je dan geen zorgen! Er zijn nog enkele marktplaatsen waar de New Balance 650R in rood en zwart na de release nog verkrijgbaar is.

Klik gewoon op de desbetreffende marktplaats om de prijzen te vergelijken!

StockX
GOAT
Flight Club
Ebay

Nogmaals alle informatie op een rijtje: de New Balance 650R in de colorway ‘Black/Red’ verschijnt op woensdag 4 januari 2023 om 10:00 uur bij New Balance en andere retailers. We hebben alles opgesomd in dit artikel, maar klik gewoon op onderstaande knop voor een actueel release overzicht.

Download ook de Sneakerjagers app om altijd op de hoogte te blijven van deze en andere sneaker releases.

New Balance 650R 'Black/Red'

BB650RBR · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders