Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Maison Château Rouge x Jordan – Sneakers and Apparel

22 juni 2022 17:00
Where to cop: Maison Château Rouge x Jordan – Sneakers and Apparel

De inmiddels tweede samenwerking tussen Maison Château Rouge en Jordan Brand is bijna hier. In 2019 brachten de twee merken gezamenlijk al een Air Jordan 1 Mid uit. Het lifestyle merk uit Frankrijk brengt met deze collectie een hommage aan zijn Parijse en Senegalese roots. Op vrijdag 24 juni om 09.00 ’s ochtends zal de volledige Maison Château Rouge x Jordan collectie droppen.

Deze collectie bestaat uit een Air Jordan 2 High ‘Orange and Sail’, Air Jordan Series Mid ‘Sail’, Air Jordan Series Mid ‘Brown Basalt’ en apparel. Om je een handje te helpen met het scoren van een van de items, hebben wij alle winkels op een rijtje gezet.

Maison Château Rouge x Air Jordan 2 High | DO5254-180

Air jordan 2 maison chateau
Air jordan 2 maison chateau

De Maison Chateau Rouge x Air Jordan 2 High ‘Orange and Sail’ is het paradepaardje van de collectie. Deze sneaker bevat meerdere motieven die geïnspireerd zijn door Afrikaanse kunst. Hierdoor bevat het bovenwerk verschillende unieke patronen en texturen. De sneaker kleurt voornamelijk sail met zalm-kleurige en bruine detaillering.

De overlays bij de middenvoet zijn bekleed in wit leer met daarop een reliëfpatroon. Op dezelfde overlay, maar dan bij het veteroogje, is een bruin-wit gestreept patroon te vinden.

Oranje details zijn te vinden op de neus, hak en de outsole. Ook bevat de sneaker open stiksels op de tong en het middenpaneel, deze kleuren ook oranje. Het label onder de tong van de linkerschoen bevat de tekst ‘United Youth International’. Bij de rechterschoen staat hier ‘Chicago Dakar Paris’. Verder staat op de rechterhak nog ‘Maison Château Rouge’, terwijl op de linkerschoen de gewone ‘Nike’ branding staat.

Dit silhouet komt ook in PS en TD maten uit.

Maison Château Rouge x Air Jordan Series Mid ‘Sail’ | DO5247-122

De Maison Château Rouge x Air Jordan Series Mid heeft een vintage look. Net als bij de Jordan 2 bevat de schoen een mix van materialen en texturen die refereren naar de roots van het Parijse fashion merk.

De neus en de hak zijn bekleed in glad leer dat gebroken-wit kleurt. De overlays op het middenpaneel zijn ook van wit leer. Echter, bevat deze ook nog een reliëfpatroon dat ook al te zien was op de MCR x Jordan 2. Bij de middenvoet vind je ook weer het, eerder gebruikte, bruin-wit gestreepte patroon.

De sneaker bevat ook nog meerdere kleine details. Zo vind je op de hak een logo waarop staat: “UNITED YOUTH INTERNATIONAL”. Dit is ter viering van de globale jeugdcultuur.

Ook heeft de sneaker nog de Jordan Series Mid nog gele details op de tong en boven de midsole. De midsole zelf is crème kleurig, wat de sneaker de verouderde, vintage look geeft.

Maison Château Rouge x Air Jordan Series Mid ‘Brown Basalt’ | DO5247-212

De laatste sneaker van de Maison Château Rouge x Air Jordan collectie is de Series Mid ‘Brown Basalt’. Deze schoen is exact hetzelfde als Series Mid ‘Sail’ alleen dan in een donker bruine uitvoering.

Ook hier bestaat het bovenwerk uit een combinatie van glad en getextureerd leer. De stitching is wit en rood waardoor deze extra opvalt op de bruin leren basis. Deze sneaker heeft ook een crème kleurige midsole.

Where to cop: Maison Château Rouge x Air Jordan 2 High

De Maison Château Rouge x Air Jordan 2 High ‘Orange and Sail’ zal op vrijdag 24 juni om 09:00 uur ’s ochtends uitkomen. Vergeet dus niet je wekker te zetten voor deze release. Bij Nike is de Air Jordan 2 High verkrijgbaar in volwassenen-, Preschool en Toddler maten. Klik op de afbeelding hieronder om naar de sneaker te scoren.

Nike
Nike

Raffles

Om meer kans te maken op deze Air Jordan 2 kan je je inschrijven voor verschillende raffles. Dit is een lotingsysteem waarbij mensen die de raffle winnen de mogelijkheid krijgen om de sneaker te kopen. Verschillende winkels hebben hun raffle voor deze release al geopend. Schrijf je dus snel in! Klik op de afbeelding om je aan te melden.

Slam Jam
Slam Jam
footdistrict
FOOTDISTRICT
Overkill
Overkill
Sneakersnstuff
Sneakersnstuff
BSTN
BSTN
Oqium
Oqium
One Block Down
One Block Down

Where to cop: Maison Château Rouge x Air Jordan Series Mid ‘Sail’

De Maison Château Rouge x Air Jordan Series Mid ‘Sail’ zal ook vrijdag 24 juni om 09:00 uur ’s ochtends uitkomen. Deze sneaker zal dan bij een groot aantal winkels te verkrijgen zijn. Klik op de winkels hieronder om naar de productpagina te gaan.

Nike
Nike
FOOTDISTRICT
FOOTDISTRICT
Overkill
Overkill
BSTN
BSTN
One Block Down

Raffle

Om je kans op het verkrijgen van de Maison Château Rouge x Air Jordan Series Mid ‘Sail’ te vergroten kan jij je ook nog inschrijven voor de raffle bij Sneakersnstuff.

Sneakersnstuff
Sneakersnstuff

Where to cop: Maison Château Rouge x Air Jordan Series Mid ‘Brown Basalt’

De Maison Château Rouge x Air Jordan Series Mid ‘Brown Basalt’ zal net als de andere twee paren vrijdag 24 juni om 09:00 uur ’s ochtends uitkomen. Deze sneaker zal ook bij een groot aantal winkels te verkrijgen zijn. Klik op de winkels hieronder om de sneaker te verkrijgen.

Nike
Nike
FOOTDISTRICT
FOOTDISTRICT
Overkill
Overkill
BSTN
BSTN
One Block Down
One Block Down

Raffle

Als je de kans op het verkrijgen van de Maison Château Rouge x Air Jordan Series Mid ‘Brown Basalt’ wil vergroten is het ook nog mogelijk om je in te schrijven voor de raffle bij Sneakersnstuff.

Sneakersnstuff
Sneakersnstuff

Apparel

Naast de drie verschillende sneakers zal er ook nog apparel verkrijgbaar zijn. De kleding zal ook vrijdag 24 juni om 09:00 uur ’s verkrijgbaar zijn via de Nike SNKRS app. Klik op het item om naar de collectie te gaan.

Men's Jacket
Men’s Leather Jacket € 799,99
Track
Men’s Track Jacket € 174,99
Women's Fleece Top
Women’s Fleece Top € 124,99
Women's Leather Pants
Women’s Leather Pants € 149,99
Men's Woven Pants
Men’s Woven Pants € 149,99
Men's Hoodie
Men’s Hoodie € 124,99
Men's Hoodie
Orange Men’s Hoodie € 124,99
Graphic Men’s T-Shirt € 54,99
Men's T-Shirt
Blue Men’s T-Shirt € 44,99
Men's T-Shirt
Sail Men’s T-Shirt € 54,99

Aanstaande vrijdag, 24 juni 2022 om 09:00, zal de nieuwste Maison Château Rouge x Jordan collectie uitkomen. Zet dus op tijd je wekker. Voor het volledige overzicht kan je op de buttons hieronder klikken. Veel succes met het scoren van de sneakers!

Maison Chateau Rouge x Air Jordan 2 High

DO5254-180 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders

Maison Chateau Rouge x Air Jordan 2 High PS

DO5273-180 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders

Maison Chateau Rouge x Air Jordan 2 High TD

DO5274-180 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders

Maison Château x Air Jordan Series Mid 'Sail'

DO5247-122 · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders

Maison Château x Air Jordan Series Mid 'Brown Basalt'

DO5247-212 · Prijs vanaf €53,-

Naar alle aanbieders