Skip to content
Where to Cop

Where to Cop: Drake x Nike Air Force 1 ‘Certified Lover Boy’ – Nocta

6 december 2022 15:00
Where to Cop: Drake x Nike Air Force 1 ‘Certified Lover Boy’ – Nocta
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

De langverwachte Drake x Nike Air Force 1 ‘Certified Lover Boy’ – Nocta dropt binnenkort bij enkele retailers. Tot 1 december 2022 kun je voor €140 jouw geluk proberen bij verschillende raffles.

Om je te helpen overzicht te houden, zetten we in dit artikel alle winkels en raffles voor je op een rij!

Drake x Nike Air Force 1 ‘Certified Lover Boy’ – Nocta l CZ8065-100

Drake x Nike hebben samengewerkt aan een Air Force 1 ‘Certified Lover Boy’. Onder de naam Nocta heeft de rapper uit Toronto samen met Nike al verschillende kleurstellingen van de Hot Step Air Terra 2022 uitgebracht. Apparel is ook verkrijgbaar bij Nocta en nu ligt de Air Force 1 in het verschiet.

Drake x Nike Air Force 1 'Certified Lover Boy' - Nocta l CZ8065-100
Drake x Nike Air Force 1 'Certified Lover Boy'
43einhalb

De sneaker heeft een clean ontwerp en is helemaal in het wit gehouden, net als de populaire ‘Triple White‘ colorway van het AF1 silhouet. De bovenkant is van leer.

De hoogtepunten: Op de zool staat in gebogen letters “Love you forever” en op de hiel van het linker paar staat het NOCTA-logo. Dit staat ook op de binnenzool en het Nike Air logo is op de rechterhiel genaaid.

Drake x Nike Air Force 1
Nike Air Force 1 'Certified Lover Boy' - Nocta
Footdistrict

Een zilveren lace lock en zilveren uiteinden aan de veters maken de look compleet. Je krijgt ook wat goodies bij de sneaker.

Where to Cop the Drake x Nike Air Force 1 ‘Certified Lover Boy’ – Nocta

De Drake x Nike Air Force 1 ‘Certified Lover Boy’ – Nocta komt eerst uit bij geselecteerde retailers via raffle. Je vindt alle informatie hieronder. De release bij Nike is gepland voor 8 december 2022. Houd onze release kalender in de gaten voor updates en meer retailers.

Raffles

De Air Force by Drake en Nike is tot 1 december 2022 verkrijgbaar via enkele raffles. Je kunt je direct inschrijven bij onderstaande shops. Met een beetje geluk word je geselecteerd om een paartje te kopen. Schrijf je snel in en vergroot je kansen door deel te nemen aan verschillende raffles.

Marktplaatsen

Heb je de drop gemist? Dat maakt niet uit! Download onze Sneakerjagers app voor toekomstige release informatie over de Air Force van Nike en Drake.

Bovendien kun je de sneaker na de release nog steeds op verschillende platforms kopen:

Dat was de voorlopige release informatie voor de nieuwe Drake x Nike Air Force 1 ‘Certified Lover Boy’ – Nocta! Schrijf je voor 1 december 2022 in voor de verschillende Raffles en houd onze release kalender in de gaten via onderstaande knop voor meer informatie.

Veel succes!

NOCTA x Nike Air Force 1 'Certified Lover Boy'

CZ8065-100 · Prijs vanaf €136,-

Naar alle aanbieders