Skip to content
Where to Cop

Where to Cop: de Union x Air Jordan AJKO 1 Low SP ‘White’

2 februari 2023 17:28
Where to Cop: de Union x Air Jordan AJKO 1 Low SP ‘White’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

UNION LA en Jordan Brand zijn terug met een nieuw sneakerontwerp! De nieuwe Union x Air Jordan AJKO 1 Low SP ‘White’ verschijnt op zaterdag 4 februari 2023 om 09:00 uur bij veel retailers.

Om je perfect voor te bereiden op de release, hebben we in dit bericht alle winkels en raffles voor je op een rijtje gezet.

Union x Air Jordan AJKO 1 Low SP ‘White’ | DO8912-101

Union LA en Air Jordan hebben in het verleden aan een paar silhouetten gewerkt, waaronder natuurlijk de bijna legendarische Jordan 1 ontwerpen en speelse Jordan 4 kleurstellingen met enkele kenmerken. Nu komt de collab met een strak ontwerp bijna geheel in het wit op de Jordan 1 Low.

We zien een canvas bovenwerk in wit en veters en een buitenzool in gebroken wit. De gele Union LA label op de Swoosh springt onmiddellijk in het oog. Een ander bijzonder kenmerk is de grijze suède Swoosh, die kan worden losgemaakt om er een ander patroon onder te onthullen.

We zien hier een Air Jordan Low in het AJKO ontwerp dat we al kennen van sommige Jordan 1 Highs. Nike zegt het volgende over het silhouet:

Terugkerend naar het tijdperk van boomboxen, verwassen jeans en het originele vliegpak, heeft de eerste AJKO 1 Low een jaren ’80 off-court vibe.

Nike
Nike

Where to Cop

De Union x Air Jordan AJKO 1 Low SP ‘White’ komt op zaterdag 4 februari 2023 om 09:00 uur uit bij diverse retailers en via Nike SNKRS. De schoen zal verkrijgbaar zijn bij de volgende winkels. Klik op de betreffende winkel om alle informatie te zien. De Jordan 1 Low met UNION LA kost je 160.

Raffles

Je kunt ook je geluk testen in verschillende raffles. Hier wordt de kans om de sneaker te kopen verloot onder alle deelnemers. Schrijf je snel in door op de onderstaande winkels te klikken! We houden onze vingers gekruist!

Marktplaatsen

Geen geluk met de release? Maak je dan geen zorgen, want er zijn nog een aantal marktplaatsen waar je de UNION LA Jordan 1 Low ook na de release nog kunt krijgen.

Apparel

UNION en Jordan hebben voor hun nieuwe sneaker ook enkele bijpassende stukken in een kledingcollectie ontworpen. Je kunt hier hoodies en sweatpants in verschillende samenstellingen van kleuren shoppen:

Nike

Dat was een overzicht van de winkels en raffles voor de Union x Air Jordan AJKO 1 Low SP ‘White’. Klik op de knop hieronder voor een constant bijgewerkt overzicht in onze release kalender. De sneaker wordt uitgebracht op zaterdag 4 februari 2023 om 09:00 uur!

Wij wensen je veel succes!

Union x Air Jordan AJKO 1 Low SP 'White'

DO8912-101 · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders