Skip to content
Where to Cop

Where to Cop: de Bad Bunny x adidas Campus ‘Cloud White’

23 februari 2023 12:10
Where to Cop: de Bad Bunny x adidas Campus ‘Cloud White’

adidas en Bad Bunny zijn terug met een nieuw sneaker design. Na verschillende adidas Forum colorways uitgebracht te hebben, komt de Puerto Ricaanse rapper dit keer met een adidas Campus colorway. De Bad Bunny x adidas Campus ‘Cloud White’ komt op 25 februari 2023 uit bij verschillende retailers. Let op: de release vindt plaats op verschillende tijdstippen.

Om je een volledig release-overzicht te geven, hebben we alle winkels, raffles en info’s in dit artikel opgesomd:

Bad Bunny x adidas Campus ‘Cloud White’ | FZ5823

De Puerto Ricaanse muzikant Bad Bunny en adidas zijn terug met een nieuw sneakersilhouet. Na vele populaire Forums en Response CL ontwerpen, richt de collab zich nu op de Campus Silhouette. We zien veel kenmerken in het nieuwe ontwerp die we ook bij de vorige samenwerkingen hebben gezien, waaronder de dubbele tong en hiel.

adidas campus beige
bay bunny campus

Het bovenwerk is opgebouwd uit grof suède in een heldere beige tint. Op het design zijn gebroken witte details toegevoegd, deze verschijnen op de spatborden en hiel. De subtiele colorway in combinatie met strakke details geeft de sneaker een unieke look.

adidas Campus bad bunny
Bad Bunny cx adidas Campus
Beelden Footshop

Where to Cop?

De Bad Bunny x adidas Campus ‘Cloud White’ zal op 25 februari 2023 om 09:30 uur verkrijgbaar zijn via Overkill. Klik op de afbeelding hieronder voor alle informatie:

Raffles

De adidas x Bad Bunny Campus zal ook verkrijgbaar zijn via verschillende verlotingen en via de adidas Confirmed App. Je moet je hier inschrijven om kans te maken de sneakers te kunnen kopen. Je kunt meer informatie krijgen en je ook direct inschrijven via onderstaande winkels.

Let op: de tijden van de raffles verschillen per winkel. Zorg dat je op tijd bent wanneer je de details in onderstaande winkels bekijkt.

campus adidas confirmed
asphaltgold raffle adidas bad bunny campus
bstn bad bunny adidas
Footdistrict bad bunny adidas
END Campus adidas

Marktplaatsen

Geen geluk met de release? Download onze Sneakerjagers App om altijd op de hoogte te zijn van releases als deze. Hier kun je ook restock notifications instellen, mocht de Bad Bunny x adidas Forum bijvoorbeeld weer verkrijgbaar zijn.

Je kunt de sneaker na de release ook op verschillende marktplaatsen krijgen. Klik op de knop hieronder om de platforms, maten en prijzen te bekijken.

Dit was een overzicht van waar je de Bad Bunny x adidas Campus ‘Cloud White’ kunt kopen. De sneaker dropt op 25 februari 2023 bij verschillende retailers op verschillende tijdstippen. Krijg een altijd up-to-date release overzicht via onderstaande knop in onze release kalender.

Bad Bunny x adidas Campus 'Cloud White'

FZ5823 · Prijs vanaf €146,-

Naar alle aanbieders