Skip to content
Where to Cop

Where to Cop: de Air Jordan 4 Retro WMNS ‘Seafoam’

7 februari 2023 12:06
Where to Cop: de Air Jordan 4 Retro WMNS ‘Seafoam’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Een nieuwe Air Jordan 4 release wacht op ons. De Air Jordan 4 Retro WMNS ‘Seafoam’ wordt op donderdag 9 februari 2023 om 09:00 uur gereleased bij verschillende retailers.

Bekijk hier het overzicht met de stores en raffles waar jij deze Air Jordan 4 kunt scoren.

Air Jordan 4 Retro WMNS ‘Seafoam’ I AQ9129-103

De Air Jordan 4 WMNS ‘Seafoam’ werd voor het eerst getoond tijdens een SNKRS Live in 2022. De Air Jordan 4 heeft een witte, leren upper. Opvallende details in ‘Seafoam Green’ steken mooi af tegen het witte bovenwerk en zwarte accenten maken de look af.

AJ Seafoam WMNS Retro
Jordan 4 Seafoam

De AJ4 is terug met alle originele details, inclusief de beroemde ‘vleugels’ waarmee je je veters kunt customizen, een echte aanwinst voor je garderobe.

Nike
Air Jordan 4
Jordan 4 ‘Seafoam’
Nike

Where to Cop?

De Jordan 4 ‘Seafoam’ is een WMNS exclusive en wordt op donderdag 9 februari 2023 gereleased. De sneaker dropt bij Nike en bij verschillende retailers om 09:00 uur.

Klik op de shops hieronder om de release in detail te bekijken.

Raffles

De Air Jordan 4 Retro WMNS ‘Seafoam’ is ook via verschillende raffles te verkrijgen. De lotingen bij de shops hieronder zijn al geopend.

Klik op de shop om je in te schrijven. Ook hier dropt de ‘Seafoam’ op 9 februari 2023 om stipt 09:00 uur.

Marktplaatsen

Geen geluk met de release? Dan hebben we nog een selectie van marktplaatsen voor je! Klik op de resellers hieronder voor alle details.

Hier kun je de Air Jordan 4 nog kopen na de release:

Dit zijn de stores en raffles waar de Air Jordan 4 Retro WMNS ‘Seafoam’ gereleased wordt. Klik op de button hieronder voor een up-to-date overzicht van de stores en releasedetails.

De Jordan dropt op 9 februari 2023 om stipt 09:00 uur. Houd ook onze release kalender in de Sneakerjagers app in de gaten voor de laatste updates betreffend sneaker releases zoals deze.

Air Jordan 4 Retro WMNS 'Seafoam'

AQ9129-103 · Prijs vanaf €166,-

Naar alle aanbieders