Skip to content
Upcoming

Where to cop: de Air Jordan 4 Retro SE Craft ‘Photon Dust’

9 februari 2023 22:24
Where to cop: de Air Jordan 4 Retro SE Craft ‘Photon Dust’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

De Air Jordan 4 Retro SE Craft ‘Photon Dust’ wordt binnenkort gereleased. Op Zaterdag 11 februari 2023 om 09:00 uur komt de sneaker in regular en GS-sizing uit bij verschillende retailers.

In dit overzicht zie je waar je dit paartje kan scoren!

Air Jordan 4 Retro SE Craft ‘Photon Dust’ I DV3742-021

In deze AJ4 ‘Photon Dust’ zie je leer en zachte suède terugkomen. Het bovenwerk komt in grijs eng we zien enkele gele accenten.

De achterkant van de tong en de binnenvoering zijn ook gevoerd met een gewatteerde stof. De Air Jordan 4 Retro heeft een chunky silhouet en op de hiel is het Jumpman logo gezet. Het ontwerp wordt afgerond met een zool en in off-white en donkergrijs.

Nike

Where to Cop?

De Air Jordan 4 Retro SE Craft ‘Photon Dust’ zal te koop zijn op zaterdag 11 februari 2023 om 09.00 uur ’s ochtends bij verschillende retailers. Wanneer je op de afbeeldingen hieronder klikt zul je worden doorverwezen.

Raffles

Ook is de Air Jordan 4 via verschillende raffles te verkrijgen. De raffles bij de shops hieronder zijn al geopend. Klik op de shops om de raffles te bekijken. Ook hier dropt de sneaker op 11 februari 2023 om 09:00 uur. 

Footlocker
BSTN
Offspring
Overkill
Footpatrol
NAKED
asphaltgold
End Clothing
FOOTDISTRICT
Afew Store
solebox
Oqium

Marktplaatsen

Mocht je de release van de Air Jordan gemist hebben, geen stress! De sneaker is na zijn release bij verschillende marktplaatsen te verkrijgen. Klik op de shops hieronder en bekijk alle details.  

StockX
GOAT
Flight Club
Ebay
Klekt

Where to Cop – GS Sizes I DV2262-021

De Air Jordan 4 Retro SE Craft ‘Photon Dust’ komt ook in GS-sizing uit. Ook deze variant dropt op zaterdag 11 februari 2023 om stipt 09:00 uur. Klik op de shops hieronder om de sneaker te bekijken. 

Nike
Foot Locker

Raffles

Je kunt de GS sizes ook bemachtigen via Raffles. Schrijf je hier in en met een beetje geluk win je de kans om de sneaker te kopen.

BSTN
Overkill
AFEW
END.
Footdistrict
AFEW
solebox

Marktplaatsen

Mocht je de release van de AJ4 GS gemist hebben, neem dan een kijkje bij de marktplaatsen hieronder. Hier zal de sneaker na zijn release te verkrijgen zijn. Let op: de prijzen kunnen per maat en per shop verschillen.

StockX
Goat
Flight Club
ebay

Dit zijn de stores en raffles waar de Air Jordan 4 Retro SE Craft ‘Photon Dust’ gereleased wordt. Klik op de buttons hieronder voor een up-to-date overzicht van de stores en releasedetails. De sneaker dropt op 11 februari 2023 om stipt 09:00 uur in regular en GS sizes.

Houd ook onze release kalender in de gaten voor de laatste updates betreffend de ‘Photon Dust’ Jordan 4.

Air Jordan 4 Retro SE Craft 'Photon Dust'

DV3742-021 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 4 Retro SE GS Craft 'Photon Dust'

DV2262-021 · Prijs vanaf €73,-

Naar alle aanbieders