Skip to content
Where to Cop

Where to Cop: de Air Jordan 1 High ’85 ‘Black White’

14 februari 2023 11:13
Where to Cop: de Air Jordan 1 High ’85 ‘Black White’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Op woensdag 15 februari 2022 om 09.00 uur ’s ochtends zal de Air Jordan 1 High ’85 ‘Black White’ gaan droppen. De sneaker heeft een klassieke zwart met witte colorway.

Bekijk hier het volledige overzicht van de stores en raffles waar jij dit Jordan 1 kunt scoren.

Air Jordan 1 High ’85 ‘Black White’ | BQ4422-001

De Air Jordan 1 High krijgt er een nieuwe colorway bij. De Air Jordan 1 ’85 heeft een klassiek silhouet en is sinds zijn release in 1985 niet meer weg te denken uit de sneaker scene. De nieuwe ’85 ‘Black White’ combineert de kleuren zwart en wit. De upper kleurt wit en is van leer. 

Het ’85 model heeft een hogere kraag en een bredere neus. Het welbekende Wing logo is op de hiel geplaatst en op de tong en binnenzool is het Nike Air logo te zien.

Nike

Where to cop? 

De Air Jordan 1 High ’85 ‘Black White’ dropt op woensdag 15 februari 2022. De sneaker is bij verschillende stores verkrijgbaar. Klik op de shops hieronder om de release te bekijken.

Let op: de sneaker dropt om stipt 09:00 uur, dus vergeet niet de wekker te zetten.

Raffles

Bij verschillende verkooppunten kun je de nieuwe Jordan 1 OG via een raffle scoren. Je schrijft je hierbij in voor een loting, wanneer je wordt uitgeloot heb je de mogelijkheid om de sneaker te kopen.

Klik op de shops hieronder om je in te schrijven!

Marktplaatsen

Heb je de release gemist? No Worries! De Air Jordan 1 High ’85 ‘Black White’ zal na zijn release te koop zijn bij verschillende marktplaatsen. Klik op de namen hieronder om naar de website te gaan.

Vergeet niet om op woensdag 15 februari 2022 je wekker te zetten, de Air Jordan 1 High ’85 ‘Black White’ zal namelijk om 09.00 uur ’s ochtends online komen. Hou onze release kalender in de gaten voor meer hyped releases en updates.

Voor een volledig overzicht en last-minute wijzigingen, kun je op de knop hieronder klikken. Via de knop kan je ook zien wanneer de Jordan in de komende weken nog door andere retailers wordt uitgebracht. Download ook onze Sneakerjagers app om nooit meer updates te missen.

Succes met het scoren van dit paartje!

Air Jordan 1 High '85 'Black White'

BQ4422-001 · Prijs vanaf €174,-

Naar alle aanbieders