Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Concepts x Nike Air Max 1 ‘Heavy’

16 maart 2022 15:50
Where to cop: Concepts x Nike Air Max 1 ‘Heavy’

Concepts en Nike komen samen voor het 35-jarig bestaan van de Air Max 1. De collab viert het jubileum met een nieuwe colorway voor dit model genaamd ‘Heavy‘. Deze zal uitkomen op zaterdag 19 maart 2022 om 9.00 uur. Om je op weg te helpen hebben we een overzicht gemaakt van de winkels waar de Concepts x Nike Air Max 1 ‘Heavy’ te koop zal zijn.

Concepts x Nike Air Max 1 ‘Heavy’ | DN1803-900

In 1987 kwam de eerste Air Max 1 uit. De sneaker is ontworpen door Tinker Hatfield. Inmiddels zijn er al verschillende colorways uitgekomen en is het één van de meest populaire modellen. Nu is het de beurt aan Concepts om samen met Nike een nieuw ontwerp uit te brengen.

Concepts x Nike Air Max 1 'Heavy'
Concepts x Nike Air Max 1 'Heavy'

De ‘Heavy’ komt in verschillende patronen en materialen. Deon Point, de ontwerper van de colorway, laat hiermee zien dat hij niet bang is geweest om gewaagde keuzes te maken. Het bovenwerk is onder andere van denim en heeft een lichtblauwe kleur. De mudguards hebben een camo print en de kraag kleurt bruin, wat een stoere look geeft aan de sneaker.

Concepts x Nike Air Max 1 'Heavy'
Concepts x Nike Air Max 1 'Heavy'

De swoosh heeft een bloemenprint gekregen. Daarnaast is ook de paisley print in een oranje kleur terug te zien. Op de inlegzolen, tong en hiel, staat de branding van Nike en Concepts. Om het ontwerp af te maken is er een sail kleur aangebracht op de gespikkelde tussenzool.

Concepts x Nike Air Max 1 'Heavy'

Where to cop?

De Concepts x Nike Air Max 1 ‘Heavy’ zal releasen op zaterdag 19 maart 2022 om stipt 9.00 uur. De sneaker zal op dit tijdstip te koop zijn bij Nike en One Block Down. Vergeet dus niet om je wekker te zetten als je dit paartje wilt scoren.

Raffle

Verschillende stores bieden de ‘Heavy’ aan in een raffle. Dit is een loting waarbij je uitgeloot moet worden om de sneaker te kunnen kopen. Verschillende raffles zijn inmiddels al geopend, schrijf je dus snel in om je kansen te vergroten!

Marktplaatsen

Heb je de release gemist? Geen probleem! De Concepts x Nike Air Max 1 ‘Heavy’ is ook te koop bij verschillende markplaatsen.

Op zaterdag 19 maart 2022 zal de Concepts x Nike Air Max 1 ‘Heavy’ gaan releasen. Het paartje zal online komen om 9.00 uur, vergeet dus niet om je wekker te zetten als je deze release niet wilt missen! Hou vooral ook onze release kalender in de gaten voor andere releases! Wij wensen je veel succes met het scoren van de ‘Heavy’!