Skip to content
Where to Cop

Where To Cop: Cali DeWitt x adidas Originals Campus 80s

26 september 2023 17:17
Where To Cop: Cali DeWitt x adidas Originals Campus 80s

Cali DeWitt gaat opnieuw aan de slag met een welbekende klassieker van adidas en transformeert deze in een hedendaagss kunstwerk. Dit keer heeft Cali DeWitt de iconische adidas Campus 80s een transformatie gegeven met drie unieke kleurvarianten.

De Cali DeWitt Campus 80s fungeert als een leeg canvas voor artistieke expressie. Deze adidas sneaker is al een icoon sinds zijn dagen op het basketbalveld in de jaren 70 en blijft een onmisbaar stuk in de wereld van sneakers.

Cali DeWitt x adidas Originals Campus 80s

Cali DeWitt x adidas Originals Campus 80s 'Grey'
Cali DeWitt x adidas Originals Campus 80s 'Grey'

We zien een soepele suède basis die bedekt is met een TPU-film, wat een glanzend druppelend effect creëert op de kenmerkende 3-Stripes. Daarnaast prijkt het geborduurde logo van Cali DeWitt aan de zijkant van de tong. Verder wordt het ontwerp afgemaakt door het gothic lettertype van de kunstenaar, dat de plaats inneemt van het adidas-logo op de hiel.

Cali DeWitt x adidas Originals Campus 80s 'Collegiate Burgundy'
Cali DeWitt x adidas Originals Campus 80s 'Collegiate Navy'

Naast de ‘Grey’ uitvoering, is de adidas Originals Campus 80s ook verkrijgbaar in een ‘Collegiate Burgundy’ en ‘Collegiate Navy’ colorway. Alle drie de sneakers zijn vanaf 28 september 2023 verkrijgbaar bij adidas en verschillende retailers. Bekijk de lijst van verkooppunten hieronder om geen enkele kans van deze release te missen!