Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Bad Bunny x adidas Response CL ‘Wonder White’

15 februari 2024 17:12
Where to cop: Bad Bunny x adidas Response CL ‘Wonder White’

Op zaterdag 17 februari 2024 zal de Bad Bunny x adidas Response CL ‘Wonder White’ gaan droppen bij adidas en geselecteerde retailers. De getalenteerde Puerto Ricaanse artiest heeft al diverse ontwerpen op zijn naam staan, vooral bekend om zijn levendige en kleurrijke creaties. Maar dit keer verrast hij met een volledig wit ontwerp.

Wat deze release extra speciaal maakt, is dat de sneaker beschikbaar zal zijn in verschillende maten, inclusief family sizing. Zo kun je niet alleen zelf deze sneakers dragen, maar ook je hele familie laten matchen! Hier zijn alle details die je nodig hebt voor deze drop.

Bad Bunny x adidas Response CL ‘Wonder White’ | IF7179

Geïnspireerd door Bad Bunny’s Most Wanted Tour, eert de Bad Bunny x adidas Response CL ‘Wonder White’ de mensen die vanaf het allereerste begin aan zijn zijde hebben gestaan. De sneaker nodigt uit om in groepen geschiedenis te blijven schrijven, vanuit een plek die alleen degenen die Benito zijn hele carrière hebben gevolgd, kunnen begrijpen.

Bad Bunny x adidas Response CL 'Wonder White' | IF7179
Bad Bunny x adidas Response CL 'Wonder White' | IF7179
Foto’s van adidas

De Response CL Wonder White straalt een frisse, schone uitstraling uit, met verschillende tinten wit die de boventoon voeren. De Three Stripes hebben een Granite Grey kleur gekregen die in contrast staan met de basis van Off-White.

De sneaker behoudt opnieuw zijn kenmerkende ‘gesmolten’ look met geborduurde details en golvende overlays op het bovenwerk. Het iconische Bad Bunny logo is te zien op de hielen en de boxing.

Bad Bunny x adidas Response CL 'Wonder White' | IF7179
Bad Bunny x adidas Response CL 'Wonder White' | IF7179

Where to cop?

Op zaterdag 17 februari 2024 om 10.00 uur ’s ochtends wordt de Bad Bunny x adidas Response CL ‘Wonder White’ gedropt bij diverse retailers. Hier vind je een lijst van stores waar je deze sneaker kunt scoren, inclusief beschikbare kindermaten.

Let op: sommige winkels gebruiken een raffle-systeem. Meld je aan voor de loterij om kans te maken op de aankoop van deze sneaker. Wees er snel bij voordat de loting sluit!

Benieuwd naar andere aankomende releases? Bekijk dan onze Sneakerjagers releasekalender.