Skip to content
Where to Cop

Where To Cop: Awake x Converse One Star Pro OX collectie

10 oktober 2023 19:33
Where To Cop: Awake x Converse One Star Pro OX collectie

Nadat Converse en Awake NY vijf jaar geleden al hun krachten bundelden voor een gezamenlijke versie van de One Star Pro OX, is het nu eindelijk tijd voor de release. Het was het wachten waard, want we kunnen drie verschillende colorways en een set kleding verwachten. Kies jouw favoriet en lees snel verder om te kijken waar je deze kunt scoren!

Awake x Converse One Star Pro OX ‘Black’ | A07143C

Awake x Converse One Star Pro OX 'Black' | A07143C
Awake x Converse One Star Pro OX 'Black' hiel patch

De eerste sneaker uit de collectie heeft een gedempte zwarte kleur. Zoals elke sneaker, is deze gemaakt van harig suède over het bovenwerk. Daarnaast wordt het gecombineerd met gedetailleerde, gezamenlijke branding, bijvoorbeeld op de patch op de hiel en de voetzolen.

Awake x Converse One Star Pro OX ‘Blue’ | A07642C

Awake x Converse One Star Pro OX 'Blue' | A07642C
Awake x Converse One Star Pro OX 'Blue' co-branding

De tweede schoen heeft een levendige blauwe kleur. Naast de co-branding op de hiel, zien we Awake NY’s logo ook verwerkt in de One Star branding op de zijkant. Een ander detail, naast het harige suède, is de zool uitgevoerd in oud wit.

Awake x Converse One Star Pro OX ‘White’ | A07144C

Awake x Converse One Star Pro OX 'White' | A07144C
Awake x Converse One Star Pro OX 'White' buitenzool

Last, but not least, de witte uitvoering. Het laatste detail dat hier opvalt, is de rubberen buitenzool, opnieuw voorzien van co-branding. Het opmerkelijke patroon van deze One Star Pro is vanuit een prestatieoogpunt ontworpen voor skaters en daarom beter dan de originele One Star.

Where To Cop

Alle drie de colorways uit de nieuwe One Star Pro OX collectie zijn vanaf 12 oktober 2023 verkrijgbaar bij Converse en verschillende geselecteerde retailers. Welke dat zijn, ontdek je hier!

Let er op dat sommige verkooppunten een raffle hanteren. Vergeet je daarom niet snel in te schrijven, voordat de loting sluit. Ben je daarnaast nieuwsgierig naar andere verwachte releases in de komende maand? Neem dan een kijkje bij de Sneakerjagers releasekalender!