Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 6 Retro ‘Metallic Silver’

30 november 2022 13:10
Where to cop: Air Jordan 6 Retro ‘Metallic Silver’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

De Air Jordan 6 Retro ‘Metallic Silver’ dropt binnenkort. De sneaker heeft een zwarte upper en komt gekleed in zilveren details. Het paartje wordt op 2 december 2022 bij verschillende retailers gereleased. Bekijk hier het volledige overzicht van alle stores waar jij de ‘Metallic Silver’ kunt scoren.

Air Jordan 6 Retro ‘Metallic Silver’ l DX2836-001

Air Jordan 6 Retro 'Metallic Silver'
Nike
Air Jordan 6 Retro 'Metallic Silver'

De Air Jordan 6 werd in 1991 geïntroduceerd en was de opvolger van de Air Jordan 5, die in 1990 op de markt kwam. Evenals zijn voorganger is ook de Air Jordan 6 ontworpen door Tinker Hatfield. Ook Michael Jordan zelf werd betrokken in het ontwerpproces en vormde de sneaker zoals we die nu kennen.

Air Jordan 6 Retro 'Metallic Silver'
Air Jordan 6 Retro 'Metallic Silver'

De ‘Metallic Silver’ colorway heeft een zwart, suède bovenwerk. Over het gehele bovenwerk zijn perforatiegaatjes gezet die de sneaker helpen ademen. De middenzool heeft blauwe, translucent elementen gekregen. Rondom de Air Unit is een zilveren element geplaatst, dit kleurt goed met de zilveren details op de Air Jordan 6.

Air Jordan 6 Retro 'Metallic Silver'
Air Jordan 6 Retro 'Metallic Silver'

Op de tong is het Jumpman logo in het zilver geplaatst. Ook verschijnt dit logo op de buitenzool van de sneaker. De treklus op de hiel heeft zilveren details gekregen. Op de hiel is het nummer 23 gedrukt, dit hint naar Michael Jordan die met rugnummer 23 bij de Chicago Bulls speelde.

Where to cop?

De Air Jordan 6 Retro ‘Metallic Silver’ dropt op 2 december 2022 om stipt 09:00 uur. De sneaker zal bij verschillende retailers te verkrijgen zijn. Klik op de shops hieronder om de release te bekijken.

Nike
One Block Down
Offspring
Footpatrol
AFEW
Footdistrict
Solebox
Foot Locker

Raffles

De Air Jordan 6 Retro ‘Metallic Silver’ is ook via verschillende raffles te verkrijgen. Hier worden de exemplaren verloot onder de deelnemers. De raffles bij de shops hieronder zijn al geopend. Klik op de shop en schrijf je in voor de raffle. Ook hier dropt de ‘Metallic Silver’ op 2 december 2022 om 09:00 uur.

Sneakersnstuff
END.

Marktplaatsen

Mocht je de release van de Air Jordan 6 Retro ‘Metallic Silver’ gemist hebben, geen stress! De sneaker is na zijn release ook bij verschillende marktplaatsen te verkrijgen. Klik op de shops hieronder en bekijk de release.

StockX
Flight Club
eBay

Dit zijn de stores waar de Air Jordan 6 Retro ‘Metallic Silver’ zal droppen. Klik op de buttons hieronder voor een up-to-date overzicht van de stores en releasedetails. De sneaker dropt op 2 december 2022 om stipt 09:00 uur. Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates betreffend de ‘Metallic Silver’ colorway.

Air Jordan 6 Retro 'Metallic Silver'

DX2836-001 · Prijs vanaf €264,-

Naar alle aanbieders