Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 5 WMNS ‘Dunk on Mars’

17 januari 2023 15:12
Where to cop: Air Jordan 5 WMNS ‘Dunk on Mars’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Op donderdag 19 januari 2023 wordt de Air Jordan 5 WMNS ‘Dunk on Mars’ gereleased. De sneaker heeft een dieprode colorway en haalt inspiratie uit Spike Lee’s alter ego, Mars Blackmon. Het model is een WMNS exclusive en wordt dus ook in damesmaten gereleased.

Bekijk hier het overzicht met de stores waar jij deze AJ5 kunt scoren.

Air Jordan 5 WMNS ‘Dunk on Mars’ I DD9336-800

Air Jordan 5 WMNS 'Dunk on Mars'
Nike
Air Jordan 5 WMNS 'Dunk on Mars'

De Air Jordan 5 WMNS ‘Dunk on Mars’ heeft een chique look. De sneaker combineert suède met synthetische materialen. Het bovenwerk komt in de kleur ‘Martian Sunrise’ en is gemaakt van suède.

Op het middenpaneel is het welbekende gaaswerk gezet, deze kleurt hier off-white.

Air Jordan 5 WMNS 'Dunk on Mars'
Air Jordan 5 WMNS 'Dunk on Mars'

De colorway haalt zijn inspiratie uit het alter ego van filmregisseur Spike Lee. Nike presenteer de sneaker als een kosmische colorway die de vraag oproept: Waar ga je nu heen met je spel?

Het bovenwerk is in rood en we zien enkele reflecterende accenten. Wij zien ook zwarte details en het typische branding van de Jordan 5 silhouet.

Air Jordan 5 WMNS 'Dunk on Mars'
Air Jordan 5 WMNS 'Dunk on Mars'

Where to Cop?

De Air Jordan 5 WMNS ‘Dunk on Mars’ wordt op donderdag 19 januari 2023 gereleased. Het model is een WMNS exclusive en wordt dus ook in damesmaten gereleased. De sneaker dropt bij verschillende retailers om 09:00 uur.

Klik op de shops hieronder om de release in detail te bekijken.

Raffles Jordan 5

De Air Jordan 5 WMNS ‘Dunk on Mars’ is ook via verschillende raffles te verkrijgen. Hier wordt een kans om een paartje te kopen verloot onder de deelnemers.

Klik op de shops hieronder om je in te schrijven. Ook hier dropt de sneaker op donderdag 19 januari 2023 om 09:00 uur.

Marktplaatsen

Geen geluk met de release? Je vindt hieronder een selectie van marktplaatsen. Hier kun je de Jordan 5 WMNS ‘Dunk on Mars’ alsnog kopen na de release.

Dit zijn de stores waar de Air Jordan 5 WMNS ‘Dunk on Mars’ op donderdag 19 januari 2023 gereleased wordt. Klik op de button hieronder voor een up-to-date overzicht van alle releasedetails. De Jordan dropt om stipt 09:00 uur.

Houd ook onze release kalender in de Sneakerjagers app in de gaten voor de laatste updates betreffend sneaker releases zoals deze.

Air Jordan 5 WMNS 'Dunk on Mars'

DD9336-800 · Prijs vanaf €73,-

Naar alle aanbieders