Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 5 Retro ‘Aqua’

19 januari 2023 14:14
Where to cop: Air Jordan 5 Retro ‘Aqua’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

De Air Jordan 5 Retro ‘Aqua’ wordt binnenkort gereleased. De sneaker heeft een zwarte colorway en combineert blauwe details. Het paartje wordt op zaterdag 21 januari 2023 gereleased bij verschillende retailers. Bekijk het volledige overzicht van de retailers hieronder. De ‘Aqua’ colorway komt in regular en GS-sizing uit.

Air Jordan 5 Retro ‘Aqua’ I DD0587-047

Air Jordan 5 Retro 'Aqua'
Nike
Air Jordan 5 Retro 'Aqua'

De Air Jordan 5 Retro ‘Aqua’ heeft een chunky silhouet. De colorway lijkt inspiratie te halen uit de signature schoen van NBA-speler Chris Paul, die momenteel voor de Phoenix Suns speelt. De ‘Aqua’ colorway doet hinten aan een eerdere exclusive van Paul en brengt de kleurrijke details op de middenzool terug.

Air Jordan 5 Retro 'Aqua'
Air Jordan 5 Retro 'Aqua'

Opvallend aan de ‘Aqua’ colorway, zijn de felblauwe details op de tong, middenzool, op de hiel en in de kraag. De tong kleurt zilver en heeft een glimmende finish. Op het middenpaneel is het welbekende gaas paneel gezet, deze is kenmerkend voor de Air Jordan 5. Ook de lacelock op de tong is signature voor dit model en heeft hier een blauwe kleur gekregen.

Air Jordan 5 Retro 'Aqua'
Air Jordan 5 Retro 'Aqua'

De Air Jordan 5 Retro ‘Aqua’ heeft een suède upper. De Air unit in de middenzool is transparant. Op de hiel is het Jumpman logo geplaatst, deze is ook op de binnen- en buitenzool te zien. Blauwe elementen op de buitenzool geven de sneaker een speelse twist. Naast regular sizing, komt de ‘Aqua’ colorway ook in GS-maten uit.

Where to cop?

De Air Jordan 5 Retro ‘Aqua’ wordt op zaterdag 21 januari 2023 gereleased. De sneaker dropt om stipt 09:00 uur, dus vergeet niet de wekker te zetten. Het paartje is bij verschillende retailers te verkrijgen. Klik op de shops hieronder om de release te bekijken.

Nike
BSTN
One Block Down
Offspring
Overkill
Asphaltgold
Footdistrict

Raffles

De Air Jordan 5 Retro ‘Aqua’ is ook via verschillende raffles te verkrijgen. In deze raffles wordt de sneaker verloot onder de deelnemers. De lotingen bij de shops hieronder zijn al geopend. Klik op de shop om je in te schrijven. Ook hier dropt de ‘Aqua’ op 21 januari 2023 om stipt 09:00 uur.

END.
Sneakersnstuff

Marktplaatsen

Mocht je de release van de ‘Aqua’ colorway gemist hebben, geen stress! De sneaker is na zijn release ook bij verschillende marktplaatsen te verkrijgen. Klik op de shops hieronder om de sneaker te bekijken.

StockX
eBay
Flight Club
GOAT

Where to cop? – GS

De Air Jordan 5 Retro ‘Aqua’ komt ook in GS-sizing uit. Ook deze variant dropt op zaterdag 21 januari 2023 om stipt 09:00 uur. Klik op de shops hieronder om de sneaker te bekijken.

Nike
BSTN

Marktplaatsen – GS

Mocht je de release van de AJ5 Retro ‘Aqua’ GS gemist hebben, neem dan een kijkje bij de marktplaatsen hieronder. Hier zal de sneaker na zijn release te verkrijgen zijn. Let op: de prijzen van de ‘Aqua’ kunnen per maat en per shop verschillen.

StockX
eBay

Dit zijn de stores waar de Air Jordan 5 Retro ‘Aqua’ gereleased wordt. Klik op de buttons hieronder voor een up-to-date overzicht van de stores en releasedetails. De sneaker dropt op 21 januari 2023 om stipt 09:00 uur. Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates betreffend de ‘Aqua’ colorway.

Air Jordan 5 Retro 'Aqua'

DD0587-047 · Prijs vanaf €168,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 5 Retro GS 'Aqua'

440888-047 · Prijs vanaf €123,-

Naar alle aanbieders