Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 4 WMNS ‘Canvas’

15 juni 2022 15:58
Where to cop: Air Jordan 4 WMNS ‘Canvas’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Het is bijna tijd voor de drop van de Air Jordan 4 WMNS ‘Canvas’. Op vrijdag 17 juni 2022 zal je hopelijk een paartje kunnen bemachtigen. Er zijn een hoop verschillende raffles waarvoor jij je kan inschrijven. Wil jij graag weten waar dit allemaal mogelijk is? Dan zit je hier goed. In dit overzicht staan de verschillende retailers waar je de sneaker kan kopen en alle raffles waarvoor jij je kan inschrijven, zodat jij je kansen op een W kan vergroten.

Mocht je toch geen paartje kunnen bemachtigen, hebben we ook nog een lijstje met marktplaatsen opgesteld. Hier kan je alsnog de Air Jordan 4 WMNS ‘Canvas’ verkrijgen. Klik op de afbeelding om naar de juiste winkel te gaan.

Air Jordan 4 WMNS ‘Canvas’ | DQ4909-100

De Air Jordan 4 ‘Canvas’ is een frisse zomersneaker voor de dames. Het bovenwerk van dit paartje is volledig gemaakt van een natuurlijk gekleurd, licht beige canvas. Dit is hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt voor een schilderdoek, en dat is nou juist de bedoeling. Nike biedt je de mogelijkheid om hem gewoon blanco te dragen of zelf met een kwast je creativiteit de vrije loop laten gaan.

Air Jordan 4 WMNS 'Blank Canvas'
Air Jordan 4 WMNS 'Blank Canvas'

Buiten het monochrome bovenwerk heeft de sneaker nog wel een kleurrijk detail. Op de outsole zijn namelijk verschillende verfspetters te vinden in de basiskleuren rood, geel en blauw. Dit is een knipoog naar een canvas schilderdoek en tegelijkertijd een hint dat jij het ook zo kan gebruiken. Het is namelijk een perfect materiaal om op te schilderen of te verven via een te dip dye. Als finishing touch zit er nog het iconische Jumpman logo in het blauw onder de schoen.

Air Jordan 4 WMNS 'Blank Canvas'

Where to cop?

De Air Jordan 4 WMNS ‘Canvas’ zal op vrijdag 17 juni 2022 om 09:00 uur droppen. Vergeet dus niet je wekker voordat je de drop mist. De sneaker zal bij Nike verkrijgbaar zijn via een loting systeem. Hierbij heb je tot 9:15 de tijd om mee te doen aan deze loting. Klik op de afbeelding hieronder om naar de productpagina te gaan.

nike
Nike

Raffles

Naast dat je de Air Jordan 4 WMNS ‘Canvas’ bij Nike kan scoren is het ook bij verschillende retailers mogelijk om je in te schrijven voor een raffle. Dit is een loterijsysteem waarbij mensen die de raffle winnen de mogelijkheid krijgen om de sneaker te kopen. Verschillende winkels hebben hun raffle voor deze release al geopend. Schrijf je dus snel in!

Naked
NAKED
afew
AFEW
Footdistrict
FOOTDISTRICT
One block down
One Block Down
BSTN
BSTN
Slam jam
Slam Jam
oqium
Oqium

Marktplaatsen

Je kan het bij Nike proberen en voor alle raffles inschrijven, en nog steeds misgrijpen. Het is dan altijd nog mogelijk via verschillende marktplaatsen een paartje te scoren. Via de onderstaande online marketplaces is de sneaker na de release nog verkrijgbaar. Klik op de afbeelding om naar de juiste marktplaats te gaan.

stockx
StockX
ebay
eBay
Goat
GOAT
Kicks crew
KicksCrew
The edit ldn
The Edit LDN

De Air Jordan 4 WMNS ‘Canvas’ zal op donderdag 17 juni 2022 verschijnen in de winkels die we hierboven hebben genoemd. Vergeet niet je wekker te zetten zodat je er om stipt 09:00 uur bij bent. Voor het laatste overzicht van de winkels kan je op de knop hieronder klikken. Succes!

Air Jordan 4 WMNS 'Canvas'

DQ4909-100 · Prijs vanaf €233,-

Naar alle aanbieders