Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 4 Retro ‘Red Thunder’

13 januari 2022 14:02
Where to cop: Air Jordan 4 Retro ‘Red Thunder’

De Air Jordan 4 Retro ‘Red Thunder’ komt binnenkort uit. De sneaker is vanaf zaterdag 15 januari 2022 verkrijgbaar bij verschillende shops. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij een overzicht gemaakt van winkels waar jij het paar kunt scoren.

Air Jordan 4 Retro ‘Red Thunder’

Nike brengt een nieuwe Air Jordan 4 uit in een ‘Red Thunder’ kleurenschema. De sneaker kleurt voornamelijk zwart en heeft rode details gekregen. Deze zijn te vinden bij de veterogen, middenpaneel en middenzolen.

Het bovenwerk bestaat uit een mix van nubuck en suède. Het middenpaneel en toebox is gemaakt van mesh en maken het paar erg opvallend. Verder komt de schoen met zwarte veters en is het Jumpman logo op de tong, hiel en binnenzolen in het wit gedrukt.

De Air Jordan 4 ‘Red Thunder’ komt in full sizes uit. Dit betekent dat het paar ook in PS, GS en TD maten beschikbaar is.

Where to Cop?

De ‘Red Thunder’ komt op zaterdag 15 januari 2022 uit bij verschillende shops. Wees er wel snel bij, want de kicks zullen om 09:00 uur stipt online komen. Hieronder vind je een lijst van winkels waar jij de schoen kunt verkrijgen, klik dus snel op de stores om de release te bekijken!

Nike
Foot Locker
SNipes
Snipes

Raffles

Naast een release komt de schoen ook uit in een vorm van een raffle. Deze zijn al bij verschillende winkels open. Om je kans op scoren te vergroten, is het ook handig om je in te schrijven voor meerdere lotingen. Hieronder vind je een overzicht van alle winkels waar de raffles nu open zijn.

SNS
One Block Down
FootPatrol
END Clothing
Size?
Opium
Oqium
Kickz

GS – Air Jordan 4 Retro ‘Red Thunder’

Ook voor de dames is de schoen te verkrijgen. Deze paartjes komen samen met de herenmaten uit op zaterdag 15 januari 2022 om 09:00 uur. De GS maten zijn bij de volgende winkels te kopen:

Nike
Snipes

Raffle

Bij SNS kunnen de GS maten van de Air Jordan 4 ook met een raffle gescoord worden. Klik op de shop om je in te schrijven voor de raffle.

SNS

PS – Air Jordan 4 Retro ‘Red Thunder’

Daarnaast hebben ook de kids de kans om deze spraakmakende Jordan te scoren. Deze komen op de dag van de release om 09:00 uur stipt uit. De PS maten zijn bij deze stores te scoren:

Nike
BSTN
Snipes

TD – Air Jordan 4 Retro ‘Red Thunder’

Uiteraard mogen wij ook de kleintjes niet vergeten! Ook deze maten zijn vanaf zaterdag 15 januari 2022 om 09:00 uur te scoren. De Toddler maten zijn bij de volgende shops te verkrijgen:

Nike
Snipes

Marktplaatsen

Mocht je het paar helaas niet in handen gekregen hebben, geef de hoop niet op! De schoen is namelijk ook bij de volgende marktplaatsen te vinden:

StockX
KLEKT

Voor een compleet overzicht van de Air Jordan 4 Retro ‘Red Thunder’ en alle verkooppunten, kun je op de button hieronder klikken. De sneaker komt op zaterdag 15 januari 2022 uit. Wij wensen jullie alvast heel veel succes toe!

Air Jordan 4 Retro 'Red Thunder'

CT8527-016 · Prijs vanaf €326,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 4 Retro GS 'Red Thunder'

408452-016 · Prijs vanaf €260,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 4 Retro PS 'Red Thunder'

BQ7669-016 · Prijs vanaf €129,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 4 Retro TD 'Red Thunder'

BQ7670-016 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders