Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 4 Retro ‘Red Cement’

14 september 2023 13:32
Where to cop: Air Jordan 4 Retro ‘Red Cement’

Nog geen maand geleden is de Air Jordan 4 ‘Frozen Moments’ gedropt en nu in september 2023 staat er alweer een nieuwe Air Jordan 4 release voor de deur. De sneaker liet even op zich wachten, maar na meerdere delays zal de Air Jordan 4 Retro ‘Red Cement’ dan eindelijk gaan droppen. We kregen al een voorproefje tijdens SNKRS Day, maar nu zal de sneaker ook verkrijgbaar zijn bij verschillende retailers. Noteer 16 september 2023 in je agenda, want dat is de geplande releasedatum voor deze sneaker.

Het beste van alles is dat deze sneaker verkrijgbaar zal zijn in verschillende maten, inclusief family sizing, waardoor je met je hele familie kunt matchen! Hier vind je alle details over de release.

Air Jordan 4 Retro ‘Red Cement’ | DH6927-161

De Air Jordan 4 ‘Red Cement’ is een eerbetoon aan een van de meest iconische kleurstellingen van het merk, namelijk de ‘White Cement’. Hoewel het ontwerp veel overeenkomsten vertoont met deze iconische colorway, verruilt deze sneaker de traditionele grijze accenten voor nieuwe rode details.

Air Jordan 4 Retro GS 'Red Cement'
Nike
Air Jordan 4 Retro GS 'Red Cement'

Bovendien heeft het ontwerp de witte basis behouden, wat zorgt voor een schone en tijdloze uitstraling. Om contrast toe te voegen, zijn de eyestays in het zwart uitgevoerd, deze kleur is ook te zien in combinatie met grijs op de tussen- en buitenzool.

Air Jordan 4 Retro GS 'Red Cement'
Air Jordan 4 Retro GS 'Red Cement'

Een extra detail dat opvalt, is het spikkelpatroon op de rode accenten, die prominent te zien zijn op de zijvlakken, het hielstuk en de tussenzool. Het gebruik van rood in plaats van grijs maakt dat dit ontwerp echt in het oog springt.

Air Jordan 4 Retro GS 'Red Cement'
Air Jordan 4 Retro GS 'Red Cement'

Where to cop?

Op 16 september 2023 om 09:00 uur ’s ochtends zal de Air Jordan 4 Retro ‘Red Cement’ verkrijgbaar zijn bij verschillende shops. Hieronder vind je een handig overzicht van de retailers waar je deze sneaker kunt kopen. We hebben ook de beschikbare kindermaten in het overzicht opgenomen.

Let er wel op dat sommige shops met een een raffle werken. Hiervoor moet je jezelf inschrijven voor een loting om kans te maken op het kopen van de sneaker. Schrijf je dus snel in voordat de raffle sluit!

Benieuwd naar andere aankomende releases? Bekijk dan onze Sneakerjagers releasekalender.