Skip to content
Upcoming

Where to cop: Air Jordan 3 Retro ‘Wizards’

27 april 2023 10:39
Where to cop: Air Jordan 3 Retro ‘Wizards’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Op 29 april 2023 komt de Air Jordan 3 Retro ‘Wizards’ uit. De colorway die officieel de ‘True Blue and Copper’ heet zal bij verschillende retailers verschijnen. Bekijk hier een overzicht met alle stores.

Air Jordan 3 Retro ‘Wizards’ | CT8532-148

Nike

De Air Jordan 3 Retro ‘Wizards’ is ontwikkeld als eerbetoon aan de legendarische basketballer Michael Jordan. Jordan speelde namelijk de laatste jaren voor zijn pensioen bij de Washington Wizards, daarom neemt de sneaker de clubkleuren aan. Nike heeft het model de naam ‘True Blue and Copper’ gekregen, maar de sneaker community was het hier niet mee eens en besloot het paartje de colorway naam ‘Wizards’ te geven.

Al eerder werd er een Jordan 3 gereleased met als inspiratie de Washington Wizards. In 2001 kwam de eerste ‘Wizards’ colorway uit en aangezien de sneaker die zal uitkomen op 29 april 2023 zo veel vergelijkingen heeft met het paartje uit 2001, is iedereen er mee eens dat de sneaker de Air Jordan 3 Retro ‘Wizards’ wordt genoemd.

De 2001 versie en de aankomende Jordan 3 hebben vele vergelijkingen, echter zijn ze toch niet geheel identiek. De Jordan 3 uit 2023 maakt namelijk gebruik van koperen details. De bronskleurige kenmerken zie je onder andere terug op het tong label.

Where to cop?

De Air Jordan 3 Retro ‘Wizards’ zal releasen op 29 april 2023 om 09:00 uur bij de onderstaande stores. Wees op tijd en score dit ‘Wizards’ paartje!

Nike
One Block Down
BSTN
asphaltgold
FOOTDISTRICT
NAKED

Raffle

Om extra veel kans te maken op het paartje kan je je ook alvast inschrijven voor bij de onderstaande raffles. Een raffle is een soort loting, je schrijft je in en als je wordt uitgeloot mag jij de Air Jordan 3 coppen. Schrijf je nu alvast in bij de onderstaande raffles.

Sneakersnstuff
Overkill
End Clothing
Afew Store
Kickz

Marktplaatsen

Heb je misgegrepen tijdens de release? Maak je geen zorgen je kunt de sneaker na de release ook bij de onderstaande marktplaatsen vinden.

StockX
Flight Club
Klekt
eBay

Where to cop – PS

De Air Jordan 3 Retro ‘Wizards’ zal ook uitkomen in PS maatjes, dit is een Engelse afkorting voor kleutermaten. Ook de PS versie van de Jordan 3 komt uit op 29 april 2023 om stipt 09:00 uur.

Nike
asphaltgold
Afew Store
Kickz

Raffle – PS

Bij twee stores kan je ook mee doen aan de bekende raffle loting voor de PS sizes. Kijk of je je alvast kan inschrijven bij Sneakersnstuff of size?.

Sneakersnstuff
size?

Marktplaatsen – PS

Als je ook geen geluk hebt gehad bij de PS maten kan je het sneakertje gelukkig ook halen bij deze drie marktplaatsen.

StockX
Flight Club
eBay

Where to cop – TD

Ten slotte zal de Air Jordan 3 Retro ‘Wizards’ ook uitkomen in peutermaatjes. Je kan de Air Jordan 3 Retro TD ‘Wizard’ bij de volgende stores halen. Ga jij de kleine sneaker halen?

Nike
Overkill
Naked
asphaltgold
FOOTDISTRICT
Afew
Kickz

Raffle – TD

Bij de onderstaande stores vindt je ook raffles voor de TD maten. Klik op een van de afbeeldingen om je alvast in te schrijven.

Sneakersnstuff
End Clothing
size?

Marktplaatsen – TD

De kleinste Jordan 3 zal je na de release ook vinden bij StockX en eBay.

StockX
eBay

Dit zijn al de stores waar je de Air Jordan 3 Retro ‘Wizards’ in volwassen maten, PS maten en TD maten kan krijgen. De sneakers komen uit op 29 april 2023 stipt om 09:00 uur. Zet je wekker alvast klaar en mis de release niet!

Blijf op de hoogte van alle releases via onze release kalender!