Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 3 Retro ‘White Cement Reimagined’

9 maart 2023 17:05
Where to cop: Air Jordan 3 Retro ‘White Cement Reimagined’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

De Air Jordan 3 Retro ‘White Cement’ keert terug! Deze AJ3 is onderdeel van Jordan Brand zijn ‘Reimagined’ serie en is daarom een exacte replica van de OG die wij kennen uit 1988 met enkele vintage details. De Air Jordan 3 Retro ‘White Cement Reimagined’ komt uit in Adult, GS, PS en TD maten op 11 maart 2023 om 09:00 uur.

In dit artikel zetten wij alle retailers en raffles waar je deze Air Jordan 3 kan vinden voor jouw op een rijtje!

Air Jordan 3 Retro ‘White Cement Reimagined’ | DN3707-100

Nike

De originele Air Jordan 3 ‘White Cement’ kwam uit in 1988. Nu, zo’n 35 jaar later krijgt de huidige generatie ook de kans om de AJ3 te bemachtigen.

De Air Jordan 3 maakt gebruik van verschillende legendarische kleuren. Zo zie je de OG kleur ‘Fire Red’ terugkomen als een pop of colour in de brand details. Daarnaast kleurt het model nog ‘Summit White’ en ‘Cement Grey’.

Om de sneaker een retro vibe mee te geven komen de tussenzolen, de eyelets, en de heel tab in een vergeelde kleur, maar daar houdt de vintage feel nog niet op! Zelfs de schoenendoos waar het Jordan model in komt ziet er kapot en versleten uit. Dit soort details maakt de Air Jordan 3 Retro ‘White Cement Reimagined’ extra speciaal.

Where to cop?

De Air Jordan 3 Retro ‘White Cement Reimagined’ zal droppen bij verschillende retailers op 11 maart 2023 om stipt 09:00 uur. Klik op een van de onderstaande shops om de release te bekijken.

Nike
One Block Down
Foot Locker
size?
JD

Raffles

De ‘White Cement Reimagined’ zal ook beschikbaar zijn via verschillende raffles. Een raffle is een soort loting, je schrijft je in en als je wordt uitgeloot mag jij het paartje coppen. Klik alvast op een van de hieronder staande afbeeldingen om je in te schrijven voor een loting.

BSTN
Offspring
Overkill
NAKED
asphaltgold
End Clothing
FOOTDISTRICT
Afew Store
Solebox
Oqium
Kickz

Marktplaatsen

Heb je de Air Jordan 3 Retro ‘White Cement Reimagined’ toch niet kunnen bemachtigen? Maak je geen zorgen. De sneaker zal ook beschikbaar zijn via verschillende marktplaatsen!

StockX
KICKS CREW
Farfetch
Flight Club
Stadium Goods
Klekt
Keep it Sneaker
eBay

Where to cop? – GS

De Air Jordan 3 Retro ‘White Cement Reimagined’ zal niet alleen beschikbaar zijn in Adult maten, maar ook in GS maten! GS staat voor Grade School wat weer lagere school betekent. GS sizes gaan van maat 35.5 tot en met maat 39.

Bij de shops hieronder kan je de Air Jordan 3 Retro ‘White Cement Reimagined’ coppen. De sneaker zal droppen op 11 maart 2023 om stipt 09:00 uur.

Nike
BSTN
asphaltgold
Foot Locker
size?
JD

Raffles – GS

Ook zal de GS versie van deze Air Jordan 3 droppen via verschillende raffles. Schrijf je alvast in voor een van de raffles om je kans te vergroten om dit paartje bemachtigen.

Offspring
Overkill
End Clothing
FOOTDISTRICT
Afew Store
Solebox
Kickz

Marktplaatsen – GS

Als het toch niet gelukt is om de GS versie te pakken te krijgen, maak je dan vooral geen zorgen. De sneaker zal verkrijgbaar zijn bij de hieronder staande marktplaatsen.

StockX
Flight Club
eBay

Where to cop? – PS

De PS versie van het Jordan model dropt ook op 11 maart 2023 om 9:00 uur bij de volgende shops. de afkorting PS betekent in het Nederlands kleutermaten. De PS maten gaan van 27.5 tot en met maat 31.5.

Nike
BSTN
Overkill
NAKED
asphaltgold
FOOTDISTRICT
Solebox

Raffles – PS

Bij End Clothing kan je meedoen met een Air Jordan 3 Retro PS ‘White Cement Reimagined’ raffle. Klik op de afbeelding om de raffle te bekijken.

End Clothing

Marktplaatsen – PS

Als je toch ongeluk hebt gehad met deze PS release zal de Air Jordan ook beschikbaar zijn via de volgende marktplaatsen.

StockX
Flight Club
eBay

Where to cop? – TD

De Air Jordan 3 Retro ‘White Cement Reimagined’ is zelfs beschikbaar voor de aller kleintjes. Het model zal namelijk ook beschikbaar zijn in baby maatjes. Zorg dat je klaar zit op 11 maart 2023 om 9:00 uur om deze schattige versie van de White Cement Reimagined’ te bemachtigen.

Nike
BSTN
Overkill
NAKED
asphaltgold
FOOTDISTRICT
Solebox

Raffles – TD

Bij End Clothing kan je ook mee doen aan een raffle voor de kleinste versie van het model. Schrijf je hier alvast in.

End Clothing

Marktplaatsen – TD

Als je toch mis hebt gegrepen kan je het TD model nog coppen bij deze twee marktplaatsen.

StockX
eBay

Dit waren alle retailers en raffles waar je de Air Jordan 3 Retro ‘White Cement Reimagined’ in Adult, GS, PS en TD maten kunt vinden. Vergeet je wekker niet op tijd te zetten, want de sneakers zullen op 11 maart 2023 droppen om stipt 09:00 uur. Ga jij proberen de Retro Air Jordan 3 te bemachtigen voor jezelf en je familie? Laat het ons weten via Facebook of Instagram als jullie deze classic gaan rocken.

Klik op de button hieronder voor de meest actuele release informatie!

Air Jordan 3 Retro 'White Cement Reimagined'

DN3707-100 · Prijs vanaf €162,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 3 Retro GS 'White Cement Reimagined'

DM0967-100 · Prijs vanaf €115,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 3 Retro PS 'White Cement Reimagined'

DM0966-100 · Prijs vanaf €70,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 3 Retro TD 'White Cement Reimagined'

DM0968-100 · Prijs vanaf €62,-

Naar alle aanbieders