Skip to content
Where to Cop

Where to cop: Air Jordan 2 Retro ‘Chicago’

28 december 2022 15:42
Where to cop: Air Jordan 2 Retro ‘Chicago’
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

De Air Jordan 2 Retro ‘Chicago’ keert terug. De sneaker werd in 1987 door Michael Jordan gedragen tijdens NBA’s Slam Dunk Contest. Nu, zo’n dertig jaar later, keer de sneaker in de welbekende colorway terug. De Air Jordan 2 Retro ‘Chicago’ wordt op 30 december 2022 in full family sizing gereleased. Bekijk hier het overzicht van alle retailers.

Air Jordan 2 Retro Chicago I DX2454-106

Air Jordan 2 Retro 'Chicago'
Nike
Air Jordan 2 Retro 'Chicago'

De Air Jordan 2 is een hot silhouet anno 2022. De Air Jordan 2 werd in 1986 geïntroduceerd en was de opvolger van de wel bekende Air Jordan 1, die het jaar daarvoor gereleased werd. Het model werd ontworpen door Peter Moore en Bruce Kilgore en heeft een strak design. De ‘Chicago’ colorway komt met een wit, leren upper. De overlay op het middenpaneel heeft een slangenmotief gekregen.

Air Jordan 2 Retro 'Chicago'
Air Jordan 2 Retro 'Chicago'

Rode en zwarte details hinten naar het team waar Michael Jordan voor speelde, de Chicago Bulls. De kraag kleurt zwart, evenals de veters en middenzool. Op de hiel is een rood element geplaatst. Deze zorgt voor stevigheid. Op de tong is het Wing logo geplaatst. Deze kleurt hier rood.

Air Jordan 2 Retro 'Chicago'
Air Jordan 2 Retro 'Chicago'

Op de hiel is het Nike logo in het rood gedrukt. De buitenzool combineert de kleuren rood, wit en zwart. Ook hier is het Nike logo terug te zien. Perforatiegaatjes op het bovenwerk laten de sneaker ademen. De sneaker komt in een custom box en wordt in full family sizing gereleased.

Where to cop?

De Air Jordan 2 Retro ‘Chicago’ wordt op 30 december 2022 gereleased. De sneaker is bij verschillende retailers te verkrijgen en dropt om stipt 09:00 uur. Vergeet dus niet de wekker te zetten! Bekijk de release bij de shops hieronder.

Nike
Foot Locker
One Block Down
Offspring
Asphaltgold
Footdistrict
Kickz

Raffles

Daarnaast is de Air Jordan 2 Retro ‘Chicago’ ook via verschillende raffles te verkrijgen. Hier worden de exemplaren verloot onder de deelnemers. De raffles bij de shops hieronder zijn al geopend. Klik op de shop om je in te schrijven. Ook hier dropt de sneaker op 30 december 2022 om stipt 09:00 uur.

Sneakersnstuff
END.
BSTN

Marktplaatsen

Mocht je de release van de Air Jordan 2 Retro ‘Chicago’ gemist hebben, geen stress. De sneaker zal na zijn release bij verschillende marktplaatsen te verkrijgen zijn. Klik op de shops hieronder om de release te bekijken.

StockX
GOAT
Flight Club
KLEKT
eBay

Where to cop? – WMNS

De Air Jordan 2 Retro ‘Chicago’ komt ook in WMNS sizing. Deze sneaker is exclusief voor de dames onder ons. Ook deze variant wordt op 30 december 2022 om stipt 09:00 uur gereleased. Klik op de shops hieronder om de release te bekijken.

Nike
Footdistrict

Raffles – WMNS

Ook is de AJ2 WMNS Retro ‘Chicago’ via verschillende raffles te verkrijgen. De raffles bij de shops hieronder zijn al geopend. Klik op de shop om je in te schrijven. Ook hier dropt de sneaker op 30 december 2022 om stipt 09:00 uur.

END.

Marktplaatsen – WMNS

Mocht je de release van de Air Jordan 2 WMNS Retro OG ‘Chicago’ gemist hebben, neem dan een kijkje bij de marktplaatsen hieronder. Hier zal de sneaker na zijn release te verkrijgen zijn.

StockX
KLEKT
eBay

Where to cop? – GS

De ‘Chicago’ colorway komt ook in GS sizing uit. Evenals de voorgaande varianten, wordt ook de GS-sizing op 30 december 2022 gereleased. Bekijk de release bij de shops hieronder. De Air Jordan 2 Retro OG ‘Chicago’ – GS dropt om stipt 09:00 uur.

Nike
Foot Locker
Offspring
Footdistrict

Raffles – GS

Ook de Air Jordan 2 Retro OG ‘Chicago’ – GS is via verschillende raffles te verkrijgen. Klik op de shop hieronder en schrijf je in voor de raffle. De sneaker dropt hier op 30 december 2022 om stipt 09:00 uur.

Sneakersnstuff

Marktplaatsen

De Air Jordan 2 Retro OG ‘Chicago’ – GS is na zijn release te verkrijgen bij verschillende marktplaatsen. Klik op de shops hieronder om de ‘Chicago’ te bekijken.

StockX
GOAT
Flight Club
eBay

Where to cop? – PS

De AJ2 Retro OG ‘Chicago’ – PS wordt ook op 30 december 2022 gereleased. De drop vindt om stipt 09:00 uur plaats, dus vergeet niet de wekker te zetten. Klik op de shops hieronder om de release te bekijken.

Nike
Footdistrict
Foot Locker
Offspring

Raffles

De Chicago’ colorway in PS-sizing is ook via verschillende raffles te verkrijgen. Klik op de shops hieronder om je in te schrijven voor de drop. Ook hier dropt de sneaker op 30 december 2022 om stipt 09:00 uur.

Sneakersnstuff

Marktplaatsen

Mocht je de release van de AJ2 Retro OG ‘Chicago’ – PS gemist hebben, neem dan een kijkje bij de marktplaatsen hieronder. Hier zal de sneaker na zijn release te verkrijgen zijn.

StockX
eBay

Where to cop? – TD

Tot slot wordt de Air Jordan 2 Retro OG ook in TD-sizing gereleased. Ook deze sneaker wordt op 30 december 2022 om stipt 09:00 uur gereleased. Klik op de shops hieronder om de release te bekijken.

Nike
Foot Locker
Offspring
Footdistrict
Solebox

Marktplaatsen

Ook is de Air Jordan 2 Retro OG TD ‘Chicago’ na zijn release bij verschillende marktplaatsen te verkrijgen. Klik op de shops hieronder om de sneaker te bekijken.

StockX
eBay

Dit zijn de stores waar de Air Jordan 2 Retro OG ‘Chicago’ gereleased wordt. Klik op de buttons hieronder voor een up-to-date overzicht van de stores en releasedetails. De sneaker dropt op 30 december 2022 om stipt 09:00 uur. Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates betreffend de ‘Chicago’ colorway.

Air Jordan 2 Retro 'Chicago'

DX2454-106 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 2 WMNS Retro OG 'Chicago'

DX4400-106 · Prijs vanaf €59,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 2 OG GS 'Chicago'

DX2591-106 · Prijs vanaf €47,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 2 Retro OG PS 'Chicago'

DQ8564-106 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 2 Retro OG TD 'Chicago'

DQ8563-106 · Prijs vanaf €40,-

Naar alle aanbieders