Skip to content
Where to Cop

Where To Cop: Air Jordan 11 Retro WMNS ‘Neapolitan’

9 november 2023 12:00
Where To Cop: Air Jordan 11 Retro WMNS ‘Neapolitan’

De Air Jordan 11 Retro WMNS ‘Neapolitan’ release wacht op ons. Het populaire design van Tinker Hatfield is in het kader van de Holiday 2023-campagne nog verder gemoderniseerd. Vanaf 11 november 2023 kun je deze eigentijdse basketbalschoen scoren. Blijf lezen voor meer details over deze drop!

Air Jordan 11 Retro WMNS ‘Neapolitan’ | AR0715-101

Het is bijna traditie dat de Jordan 11 lijn in de winter nieuwe kleurstellingen erbij krijgt. In 2023 zal de Air Jordan 11 Retro WMNS ‘Napolitan’ gaan releasen.

De naam doet denken aan het beroemde Italiaanse ijsje, die ook dient als inspiratie voor deze gloednieuwe release. In 1995 gaf Hatfield ons de eerste Air Jordan 11, en sindsdien kijken sneakerliefhebbers reikhalzend uit naar nieuwe ontwerpen. Zo ook met deze versie voor WMNS.

De sneaker bevat diverse kleuren als Sail, Atmosphere en Velvet Brown die gelijkstaan aan de kleuren van het Italiaanse ijsje. De aardbei kleurende zool bevat doorschijnende effecten, met daarboven een rubberen witte tussenzool.

Nike

Daarnaast is het bovenwerk gemaakt van premium leer en is er branding te zien op de hielen. Bovendien biedt de sneaker naast een prachtige kleurstelling ook ultiem comfort tijdens het lopen.

Where To Cop

De Air Jordan 11 Retro WMNS ‘Neapolitan’ is vanaf 11 november 2023 om 09:00 uur verkrijgbaar bij Nike SNKRS en andere geselecteerde retailers. Hier vind je een volledige lijst van alle verkooppunten en raffles waar de sneaker te koop zal zijn!

Als jouw maat er niet tussen zit kun je deze eventueel nog vinden bij diverse marktplaatsen. Bezoek ook regelmatig de Sneakerjagers releasekalender, om geen belangrijke informatie, updates en andere sneaker releases te missen.

Air Jordan 11